Best Nose Work Day Ever!

I går var som vanligt Nose Work-onsdag, hvilket i sig selv er fedt.
Endnu federe blev det dog, da Anja, Johanna og jeg mødtes før for at træne beholder- og køretøjssøg, og igen federe endnu, da det gik supergodt.
Endnu et step op af fedheds-skalaen gik vi, da vi kom ind på dagens søgeområde: Tivolis lagerhaller - et virkelig fedt sted!!

Søg nummer 1: 3 kilder placeret i et område med en del snævre passager. Søgene i sig selv var ikke svære, men der var nogle miljømæssige udfordringer i, at det både var snævert, og der var en masse paller mm, der skulle gås på. Både Molly og Selma klarede det superflot!

Søg nummer 2: Var i området nedenfor.
En kilde inde i en snæver passage.
En på "granen", og...
... en under kanten på taget.
Igen klarede begge to det superfint, omend Molly ikke nåede den på "granen", før vi blev kaldt ind til Lonni. 

Søg nummer 3: Var i området ved siden af, og her kom kun Selma på.
Der var en kilde placeret midt inde under bordet, som hun ret hurtigt fik fært af - det tog dog lidt tid at indkredse den helt præsis, men hun arbejdede smukt, roligt og fokuseret inde under bordet, indtil hun besluttede sig og markerede spot on!
På pallen under popcorn-vognen
Og højt oppe i stråtaget - Selma ville ønske, hun havde 5-7 cm længere ben.
Søg nummer 4: Igen 3 kilder placeret i forskellige sværhedsgrader.
I dørkarmen inde i det lille hus...
Højt udenpå huset...

Og inde under en hestevogn.
Også her var de supergode begge to, men Molly var bedre til selv at tænke opad, hvor Selma ind i mellem skal animeres til det.

Søg nummer 5: Et svært søg med 5 kilder.
Den første kilde var placeret midt på loftet i den lille skuragtige bygning, og da der ikke var noget at støtte på, var det rigtig svært! De klarede det dog begge meget flot efter omstændighederne. 

Den næste kilde var på hjørnet af en plade, og den fandt de begge relativt nemt.

Næste igen var i et hul inde midt på en stak metalplader, som både Molly og Selma hoppede op på uden at blinke - megafedt!

Næstsidste kilde var på en palle i en snæver passage...
... og den sidste var nede i en vask.
De syntes begge, det var svært at komme til, og da jeg opfordrede Molly til at søge opad, sprang hun meget uventet op på metalbordet, hvor hun fandt kilden!!! Meget ulig deres normale fordeling, stod Selma nede og markerede derfra.
Svært søg hos Lonni: Molly fik det svære søg hos Lonni, og selvom det var rigtig svært for hende, så gjorde hun det godt. Hun fandt de 2 første kilder på første tur rundt. Derefter fik jeg bekræftet, at der var noget i et snævert område ved borde/bænkesæt, jeg satte hende på igen, og hun fandt den. Den sidste kilde fik hun færten af og knoklede for at lokalisere den, men kunne ikke, så der stoppede jeg hende.
Medium søg hos Lonni: Selma startede ud med mellemsøget, fordi jeg gerne ville sørge for, at motivationen er høj, inden vores næste prøve på søndag. Hun klarede det megagodt og fandt 3 ud af 4 kilder uden problemer, og den sidste droppede vi og gik i stedet videre til næste område...
Nemt søg hos Lonni: Selma fik også det nemme søg, igen for at booste hende med noget motivation, og her fandt hun alle 4 kilder uden problemer - megasejeste lille minimyre!

Trætte hunde og træt fører kørte glad og topmotiveret hjem efter Best Nose Work Day EVER!!!

Kommentarer