Nørderi, detaljer og kriterier - FVF fortsætter

I går var Molly og jeg på Fri ved fod fortsætter hos Anja, og jeg havde i dén grad glædet mig!

Målet til dagen var, at vi kunne gå en meter til siden i plads/Kung-positionen - det var højt sat, men man kan ligeså godt drømme stort...

I sidste øjeblik fik Liv en afbudsplads på holdet, og udover at det selvfølgelig var rigtig hyggeligt, var det SÅ fedt, at vi kunne arbejde sammen, når nu vi træner sammen så ofte.
Første øvelse var at tænke over, hvad var blevet bedre siden sidst, og hvad vi gerne vil gøre bedre samt at vise det til vores makker.
Sidebevægelse i Kung er blevet bedre siden sidst (jeg fik dog lige et godt fif med om at arbejde med fuldstændig ro inden næste skridt), og jeg vil gerne gøre indtagelsen af Fu bedre. Min hånd flagrer, og jeg er i tvivl om, hvor den skal være, hvilket gør, at Molly bliver urolig og flagrende (det fik vi også kigget på, og det viste sig, at jeg skulle ændre en lille smule på min belønning)
Derefter skulle vil sætte tre ord på hhv det gode og det, vi gerne vil gøre bedre.
De blev hhv: Forståelse, bevægelse, ro og famlen, usikkerhed, uro.

Næste øvelse var at få filmet starten i slowmotion. Det vi så hos Molly var nogle hoveddyk, og at hun var ude af position.
Vi fik talt om, at det måske er fordi, hun blev skæv og derfor ikke fik det rigtige billede at gå videre fra - jeg skal have kigget dem godt igennem!!

Vi blev dog klogere i næste øvelse, der var at gå i 8-tal mellem to kegler: Liv sagde til mig, at jeg gjorde noget med skulderen, og da jeg rejste mig op, som jeg plejer at stå, gik Molly pludselig 2-3 helt perfekte skridt! Selvfølgelig!!! Billedet var pludselig forkert, og så kunne hun ikke finde ud af det. Virkelig fed information at få.

Indtagelse med fart og attitude var næste punkt, og jeg skal da ellers love for, at der kom begge dele.
Molly var megasej, og syntes, det var en fest uden lige at få lov at løbe ud og spise medisterpølse, men endnu bedre var det at komme retur til mig og få endnu mere medister.
Derefter satte vi forstyrrelser på, så der kom Liv i spil igen - jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at Molly ville være så mega rockersej!!! Til at starte med kiggede hun på Liv, men løb direkte forbi i høj fart, men ret hurtigt så hun hverken Liv eller hendes godbidder, men styrtede direkte forbi og tilbage til mig.

Sidste øvelse var en sjov leg med uforudsigelige belønninger, som vi sammen løb ud til, når Liv valgte, at vi havde opfyldt de kriterier, jeg forinden havde fortalt hende, hvad var.
Kattemad, kødboller og medister kombineret med jubel og løb var et kæmpehit, så jeg er sikker på, Molly synes, det var en helt fantastisk afslutning på en virkelig fed nørdeaften - og jeg er helt enig med hende! Det var SÅ fedt at nørde med detaljer, kriterier og bittesmå muskelsammentrækninger - man kan blive helt høj af det.


Dygtig og træt


Jeg glæder mig allerede til næste fri ved fodkursus og har netop her til morgen tilmeldt mig endnu et.

Kommentarer

Populære opslag