Fedt nørderi og en tur way out of comfort zone

Pga julefrokoster var HTM/Freestyleholdet hos Johanna halveret her til aften, så vi var kun to. Fællestiden ændrede vi til individuel tid, så vi havde en time hver, og jeg havde derfor både Molly og Selma med.

Først på var Selma, og vi startede med at vise vores slutning, sådan som jeg havde lovet Johanna i sidste uge, og udover at jeg lige skal have styr på mine signaler, så går det faktisk ret godt, og jeg fik nogle gode input til min koreografi med nøglen - det bliver supergodt.
Derefter kiggede vi på en af de andre idéer, men endte umiddelbart med at parkere den, fordi det bliver for svært for Selma p.t.

Derefter træf jeg en lidt impulsiv beslutning, da det var Mollys tur, og jeg valgte at gå vores HTM1-program. Det var waaaay out of comfort zone, men vi gjorde det, og Johanna havde nogle fede input til programmet, som jeg arbejdede med uden Molly.

Næste pas med Selma blev brugt på at kigge på twist på baljen, og på at få input til både at komme videre med den samt flere idéer til adfærd på/med baljen.

Sidste pas med Molly gik jeg igen programmet - dog med de få ændringer.... Megafedt og mega grænseoverskridende - det skal nok blive godt!

Endnu en topfed og effektiv træningsaften - elsker at tilbringe fredag aften på den måde!




Kommentarer

Populære opslag