Træningskonkurrence i Lazihallen

Efter et par hårde men fantastiske dage i Herning, startede søndagen med en HTM træningskonkurrence i Lazihallen - meget passende forud for HHKs konkurrence næste weekend.

Jeg havde tilmeldt både Molly og Selma, og der var 3 x 5 minutter pr. hund.
Planen var at få trænet FS1 med Selma og leg og Motivation med Molly.

Første pas blev med Selma, som kom direkte fra bilen, og som jeg trænede starter med: Indgang fra bur, opstart, ud, forfra osv. Jeg elsker at vi har fået så godt styr på den start, og at der er så meget ro omkring den efterhånden, og buret er et helt fantastisk hjælpemiddel.

Molly var på i næste pas, og min plan var at fokusere på leg og motivation i ringen og til musik, så vi kom så tæt på en konkurrencesituation som muligt.
Første omgang var med vores rigtige musik, og næste var med blandet musik - fælles for de to omgange var, at Molly udelukkende lavede enkle og enkelte trick, og blev belønnet for det - med legetøj, og hun havde en fest med det!! Så dejligt!

Da Molly senere på aftenen skulle med på Fri ved Fodkursus hos Anja, valgte jeg at stoppe med hende efter to omgange, og lade Selma få fire i stedet.
Næste tur med Selma var igen starten på samme måde, men denne gang lavede vi lidt mere også, og en del af kostumet kom på.
Det jeg så var, at starten sidder i skabet, men at det lækre (møgbeskidte) underlag trak i de øvelser, hvor hun var længere ude og mere overladt til sig selv.
Næste omgang tog jeg fat i netop det og fik igen trænet starten, men det primære fokus blev lagt på front- og follow-passagerne.
Sidste pas blev primært brug på leg og motivation, så vi tog hjem derfra med den i baghovedet.

Formålet med træningskonkurrencen var for mit vedkommende primært at få en status på Selma - nu er jeg ved at være klar til at sætte mål for 2019 - og at lægge en plan for Molly på lørdag, og det kom jeg i mål med.

Planen for Molly i træningsklassen holder jeg fast i - det bliver leg og belønning for enkle og enkelte tricks, og jeg ved nu, hvor jeg formentlig kommer til at skulle støtte Selma lidt ekstra.

Dejlig udbytterig, informativ og hyggelig formiddag!


Opladning efter træningskonkurrence og før kursus

Kommentarer

Populære opslag