Flere planer, flere forstyrrelser, flere successer

I går havde vi en aftale med Liv og krøllerne i Undinehallen, og der var naturligvis lagt en plan forud for træningen.

Molly og motivation er blevet en fast start for os - vi lægger hver træning ud med leg, og jeg kan i allerhøjeste grad se en forskel på Mollys glæde, intensitet og attitude.

Da Liv kom, lavede vi forstyrrelser i position, først i stilstand, derefter i indtagelse, og Molly nægtede at lade sig forstyrre - megasejeste Molly!!!
Derefter lavede vi et 8-tal i sidelænsgang, og efter et par skæve positioner i opstarten, knoklede Molly ellers derud af og gjorde det SÅ smukt!

Sekvensen med hhv den ene og den anden vej om nøglen i FS1-programmet går ofte galt, og i onsdags kom jeg frem til, at jeg nok må gøre noget ved det. Der er flere årsager til, at den tit kikser. Selma er generelt blevet superskarp i både frontpositionen og rundt om hhv det ene og det andet ben, men det er for det første trænet rigtig meget, og belønningshistoriken er tårnhøj. Omvendt er rundt om nøglen hverken trænet eller belønnet ret meget, men det bliver der lavet om på nu!
SÅ vi startede med hhv med og mod først uden, så med forstyrrelser.
Et par gange uden forstyrrelser, og så sad den ellers bare i skabet, men da Liv kom med forstyrrelser, blev det godt nok svært! Hmm, normalt er Selma virkelig sej til forstyrrelsestræning, så hvorfor blev det svært? Note til selv: Belønningshistoriken er ikke høj nok!!! Den blev den dog ret hurtigt, da Selma blev belønnet massivt for at træffe de rigtige beslutninger og vælge Liv fra, der naturligvis tilpassede graden af forstyrrelse. I løbet af ganske få minutter var Selma dog så megasej, at hun end ikke værdigede Liv et blik! Jeg ELSKER forstyrrelsestræning!!!

Normalt er det ikke meget positionstræning, jeg laver med Selma i hallen, men jeg ville lige vise Liv, hvor vi var nået til... Selma var megatopsej til indtagelsen!! De første par gange, var hun for ivrig, kom for langt ind, men rettede selv op, og efter 2-3 gentagelser kom hun snorlige ind med den fedeste energi og power, og vi er nu officielt klar til at gå sidelæns - siger Liv... 

Slutposition til kommende FS2-program var det sidste, vi trænede, og det var udelukkende for at vise den til Liv, hvilket i øvrigt affødte en sjov signalbrainstormtråd på messenger senere - signalet er stadig ikke fundet, men der tænkes videre.

Mens tøserne slappede af, fik jeg Nose Worktræningsplanen på plads, så nu er vi meget godt kørende, hvad den del angår - lige indtil der skal revideres igen.



Kommentarer

Populære opslag