Armene overhovedet-HTM/Freestyletræning

Tre timers torsdagstræning med Liv og Krøllerne går hurtigt, når 5 hunde skal igennem, og der også skal gås programmer uden hundene, men tiden flyver jo også, når man har det sjovt i godt selskab.

Selma og jeg havde en masse på programmet, velvidende at vi på ingen måde ville kunne nå det hele:
  • Gå programmet uden Selma, da jeg havde nogle steder, hvor jeg var usikker på, hvad jeg skulle, og om noget skulle ændres: ✔ - jeg fik styr på det, fik taget noget ud, fik puttet noget ind og fik styr på andet.
  • Starter, eller rettere transport fra opvarmning til startposition: ➖ - det skydes til næste uge og/eller træning hos Anja næste gang.
  • Lægge fokusøvelsen ind i programmet som aftalt ved sidste træning hos Anja: ✔ - det fungerede fint efter hensigten, men Selma synes stadig, det er svært, når jeg sidder ned, så det skal der trænes videre på.
  • Følge som jeg talte med Johanna om, da vi havde et par rallytimer for et par uger siden: ✔ - det fungerer supergodt, og der skal snart et signal på!
  • De enkelte øvelser: ➖ - nogle af dem tages med til træning hos Johanna i aften.






Molly og jeg havde knapt så travlt, men Molly var i dén grad i hopla og havde meget travlt med at komme i gang ❤️ :
  • Mollycirklen: ✔ - fuld power på, masser af løb og længere stræk, end vi plejer. Topfedt!
  • Løb uden godbidder sat i programmet: ✔ - flere gange, begge positioner , fuld power så længe jeg tror på det og bare løber!
  • Følge på højre side (på samme måde som med Selma): ✔ - det virker perfekt på Molly også, og jeg skal til at have sat et signal på. Dog ikke vores højreposition, da jeg gerne vil have den mere præcis end bare følget.




Det var en virkelig armene over hovedet-træning- flere af dem, tak!!

Når overblikket over Selmas program, brudt ned i de enkelte øvelser, opdateres, og det viser sig, at der ikke længere er nogle i den røde/kan-ikke kategorien, bliver det bare ikke en bedre dag... Nå jo!!! Selma og jeg skal jo til træning hos Johanna i aften.

Kommentarer

Populære opslag