Mere rally

Næste rallyprøve er i morgen, lørdag, og jeg har siden prøven i lørdags overvejet, om det var tid til at rykke Molly op i øvet - en stor og svær beslutning, som jeg endelig har landet:




Eller det ved jeg ikke, om vi kan, men vi kan i hvert fald tage skridtet, og vi kan prøve!!

Jeg glæder mig til ikke at have to hunde i samme klasse - det kan godt være lidt stressende - og jeg glæder mig til at komme videre med Molly, men det er er også samtidig lidt farligt...

Pigerne og jeg mødtes i Undine med Liv og Krøllerne i går, og jeg havde printet en øvet bane, så vi kunne teste det - ikke at der var så meget at gøre ved det, hvis det ikke gik, men det føltes godt lige at have gjort det inden i morgen.

Det gik fint - springet får vi en udfordring med, kan jeg godt mærke, så der skal vi nok have lagt lidt fokus, og så er der jo stadig den højrehandling, jeg ikke er fan af, men det må vi jo også bare få trænet på - længere er den ikke!






Selma gik jeg samme bane med, og ligesom i sidste uge, var jeg virkelig positivt overrasket over de mange fine passager med rigtig fint følge - det skal nok blive godt, når vi får trænet endnu mere på det.

Lige nu er jeg lige dele spændt, nervøs og glæder mig til i morgen, og først derefter tager jeg stilling til resten af årets prøver.

Kommentarer

Populære opslag