Udfordringer på flere planer - super HTM- og Freestyletræning

Her til morgen mødtes Liv og jeg til træning med alle 5 piger i Gadstrup - vi har meget, vi skal nå inden weekenden.

Jeg havde givet mig selv en udfordring med Molly, og heldigvis havde jeg allerede i fredags fortalt Liv om den og hendes rolle i det - ellers havde jeg muligvis fortrudt igen.
Efter sidste træning hos Anja, har vi lagt en plan for at komme af med godbidderne, og da jeg samtidig kan mærke, hvor grænseoverskridende det er for mig at vise HTM1-programmet for andre, blev jeg enig med mig selv om, at vi i dag gerne ville gå HELE programmet (uden godbidder i hænderne), OG lade Liv styre belønningerne.
Jeg er glad for, at vi gjorde det, for det gik superfint, og Molly kan sagtens!!




Løb i Fu skal styrkes - ellers var der ikke noget at udsætte på noget af det, og jeg ved nu, hvordan jeg skal bruge de sidste træninger med Molly inden Samsø.

For første gang nogensinde trænede jeg med kjolen på med Selma!!! Som ventet havde hun ingen problemer med den, og hun kunne sagtens cirkle om ærmerne som planlagt - jeg derimod havde en del udfordringer, for jeg skal lige lære at håndtere alt det stof.
Vi trænede starten en del gange, da jeg skal have styr på hætte, ærmer og skørt - ikke mindst, når Selma skal i startposition... Jeg fik lagt en plan for på lørdag på Samsø, og jeg har sat et mål for, hvad der skal virke. De sidste par træninger inden, kommer til at foregå MED kostume på!!! Og så glæder jeg mig ellers til, at mit træningskostume kommer.




Pigerne er trætte nu, så nogle af de planer, jeg havde med dem her til eftermiddag, bliver droppet, og inden længe står den på tøsehyggeeftermiddag/-aften.





I morgen har vi igen en træningsaftale med Liv og Krøllerne, inden vi om aftenen skal til Nose work.

Kommentarer

Populære opslag