Ferie coming up

3 timers træning med Liv og krøllerne i Undine en torsdag eftermiddag/aften er helt fantastisk, når man er træt og bare trænger til efterårsferie.

Oprindeligt havde Liv og jeg en rallyaftale, men da vi begge også har HTM-konkurrence på Samsø næste uge, blev vi enige om at ændre det til en HTM/FS-aftale, og jeg har i stedet koncentret mig om closepositionen hjemme med både Molly og Selma - vi har jo trods alt rallyprøve i morgen, og vi glæder os!

Molly og jeg koncentrerede os primært om vores 6+, som vi også skal træne med Lonni og Morgan i dag, mens Selma og jeg igen fik kigget på en del af de øvelser, der indgår i vores FS2-program, inden jeg gik programmet uden hende - det går ok, men jeg SKAL altså have bedre styr på de clues, og jeg skal få prioriteret at få trænet med kostume på - det er ikke fair at præsentere en stor kjole for hende i ringen, uden hun har haft chancen for at forholde sig til den til træning. Der går bestemt rigtigt meget fremad, og det går fint, men jeg har endnu ikke truffet beslutning om, hvad vi gør næste lørdag - det vil næste uges træning afgøre.

I dag - lige så snart jeg går på efterårsferie - skal vi træne med Lonni og Morgan i Gadstrup, i morgen skal vi til rallyprøve ved Brogaarden, søndag skal jeg undervise i NW, selv træne med Molly og Selma efterfølgende, og søndag aften har Lonni, Liv og jeg delt et par enetimer i rally hos Johanna.
Næste uge er proppet med træningsaftaler, inden vi fredag morgen tager til Samsø - det bliver SÅ godt og er præcis sådan en ferie skal bruges, når jeg selv skal bestemme.


Kommentarer

Populære opslag