Ib Skib Skalle... Mere rally

Lørdagen startede med rallyprøve på Brogaarden - arrangeret af Sydkystens Hundeskole og sponsoreret af Pro Nutrition - Liv og jeg havde alle fem tøser med.

Vi vidste godt, at det var en udfordrende ring, men det er en del af gamet - ingen brok over det overhovedet, blot en konstatering.
Da jeg så Pauls øvet bane, tænkte jeg, at han godt nok havde hygget sig, og det har han med garanti også. Det skal samtidig siges, at det også var en udfordrende og superfed bane, som jeg har bedt om at få tilsendt, da jeg gerne vil træne det setup.

Molly gjorde det rigtig godt - hun syntes, ringen var lidt svær, men hun klarede det virkelig virkelig godt. Jeg derimod gjorde det knapt så godt: Allerede skilt nr 2 gik galt... Jeg fik Molly på den forkerte side, da vi skulle lave en tyskervending på højre side, så den lavede jeg om. Men da jeg ville have Molly på den rigtige side, gik jeg helt tilbage og lavede første skilt om, og den går jo ikke, så vi blev IB´et.




Connis begynderbane var ikke lige en Selmabane, da der var rigtig meget følge, men det gjorde nu ikke den store forskel, da hun allerede ved første skilt havde svært ved at holde fokus. Da vi havde lavet lige vel mange ommere, besluttede jeg at smide noget freestyle ind og lade Selma bakke i mål, så vi endte med succes på banen.

Umiddelbart ikke den store succes i dag - og dog! 
Molly var megasej og gik en superflot bane - kæmpesucces!!!  
Undervejs på banen med Selma var jeg i stand til at træffe beslutningen om at smide freestyle ind og slutte af på en god måde - kæmpesucces!!!

Vi gik all in og nappede 5 IB´er i dag, men det gjorde ikke dagen til en mindre god dag - vi kom med de bedste hunde, og vi gik med de bedste hunde! (og en anelse snavsede fødder, eftersom vi naturligvis gik banerne i bare tæer som altid)


 

Hvis Brogaarden Cup vender tilbage i 2020, er vi afgjort klar igen! 


Flotte præmier fra Brogaarden/Pro Nutrition til alle deltagere

Hyggelig aftentur med pigerne

Kommentarer

Populære opslag