Klar til Samsø

Så er vi ved at være klar til at tage til Samsø i morgen tidlig - tingene er pakket, og vi har haft sidste træning sammen med Lonni i formiddag.




HTM og freestyletræningen i går og i dag har for Mollys vedkommende båret præg af motivation og 6+, mens den for Selmas vedkommende primært har været med fokus på delmomenter og vores challenge til træningen på mandag.

Planer er lagt for hhv FS2, der bliver træning, for begynderklassen og for 6+. Det bliver til en enkelt start for Selma, 3 for Molly, da der både er almindelig 6+ og årets 6+ finale, og da jeg også skal dømme, bliver det en travl dag. Men uden tvivl også en god dag!

Søndag står den på rally for begge piger, dobbeltprøve i hhv begynder- og øvet klasse, så også det bliver en travl, men god dag.
I morgen, fredag, har Liv, Lonni og jeg booket 2 timers ridning, når vi lander på Samsø, inden den ellers står på hygge resten af dagen.

Det bliver uden tvivl en fantastisk weekend!!! Og det var så den ferie... Time flies when having fun ❤️

I går var vi til Nose Worktræning - begge piger var stjerner!!! Og apropos at tiden flyver, så skal vi til Nose Workprøve i Hvalsø næste weekend - det virkede som meget, meget langt væk, da vi i sin tid tilmeldte os. Det bliver så årets næstsidste Nose Workprøve.


Kommentarer

Populære opslag