Afsluttende kiropraktorbehandling

Tirsdag eftermiddag var Selma til tjek hos Thomas Ingvorsen på Højelse smådyrsklinik.
Generelt går det rigtig meget bedre, men der sidder stadig en lillebitte rest. Det skulle dog kunne klares med behandlingen i tirsdags, der også bød på lidt akupunktur, samt strækøvelser hjemme.

Vi fortsætter derfor med daglige strækøvelser, gerne balance- og kropskontroløvelser, tricks, hvor Selma strækker eller buer, dvs neje, twist, rundt om mig, stok el.lign.
Det falder heldigvis rigtig godt i tråd med de ting, vi går og laver i øjeblikket, og med at spor ikke er noget af det, der belaster kroppen specielt meget.

Planen er et væksttjek omkring årsskiftet for lige at sikre, at alt ser fint ud, og bliver ved med det i vækstfasen.

Thomas kiggede også lige på Selmas tænder, da hun jo smed den sidste mælketand dagen før vores besøg. De nye hjørnetænder i undermunden sidder lidt for snævert, fordi mælketænderne har presset dem ind, da både de blivende og mælkehjørnetænderne var der på samme tid. Forhåbentlig og formentlig kommer de ud på plads af sig selv, hvilket fortænderne i undermunden gjorde, men for at hjælpe det lidt på vej, fik vi en lille hård bold med, som passer lige mellem hjørnetænderne. Hvis hun går rundt med den i munden, skulle den gerne hjælpe processen på vej, så det satser vi på.

Kommentarer

Populære opslag