Fremgang i tilbagegangen

I dag skulle der trænes wiedergange på asfalt, og det skulle planlægges bedre end i går! Det blev det, og det gav heldigvis pote:
Efter en luftetur ude ved Borupgaard Gymnasium, lagde jeg to korte spor á 100-120 meter og med en wiedergang på hvert. Jeg lagde dem begge med det samme, og jeg fik forløbet til at passe, så vi efter belønning ved slutningen af første spor kunne fortsætte hen til starten af næste - en selvfølge og en mindre detalje, men det var noget af det, der gik galt i går.
En anden ting, der gik galt i går, var, at sporene blev for korte, så Selma ikke nåede ordentligt i gang, før wiedergangen kom. Også det fik jeg ændret på i dag, og selve wiedergangen blev også på omkring 20 meter, som den skulle.
Selma gik det første, og der nåede at komme godt fokus og træk på, inden vi kom til wiedergangen. Hun gik direkte ud i den, og da hun nåede til enden, og jeg blev stående, blev hun noget frustreret. Hun fik frem, hun gik til den ene side, den anden side, tilbage, frem igen, alt imens jeg blev stående, og hun blev mere og mere utilfreds - efter hvad der føltes som 100 år, fandt Selma tilbage, tog knækket og vupti, så kom belønningen, og det spor var slut. Eftersom hele det spor tog 2 minutter og 25 sekunder at udrede, kan jeg regne ud, at det ikke tog 100 år ude for enden af wiedergangen, og på spor nummer to, kunne jeg se, at tiden det tog, var godt givet ud.




Vi fortsatte til spor nummer 2, og igen kom lillefisen rigtig godt i gang og fik godt fat i sporet, fortsatte ud i wiedergangen, hvor der denne gang lå en godbid. Denne gang skulle der ikke mange gange frem, tilbage og ud til siderne, og frustrationen nåede ikke at komme, før hun søgte tilbage, tog knækket og fandt kloven.




Det gik altså væsentligt bedre end i går, og jeg synes faktisk, det var helt hæderligt, så selvom wiedergangene ikke sidder i skabet, så er jeg så afgjort sikker på, de nok skal komme til det indenfor overskuelig fremtid.

I morgen står den på jagtmix, så der bliver ingen spor, men på fredag skal der lægges overnatningsspor, som skal gås lørdag morgen. Glæder mig allerede!

Kommentarer

Populære opslag