Tid til ro, reflektion og kage

Efterårsferien, der i dén grad er tiltrængt, er startet på bedste vis: Jeg sov hele 9 timer, stod op, tog den med ro, tussede rundt, sorterede gammel regntøj, overtræksbukser, hue, vanter mm, og pludselig var kl.13.
Vi havde inviteret mormor og morfar til kaffe og kage i anledningen af Selmas ½ års fødselsdag i onsdags. Så mens Selma hyggede sig med sin gave, og Molly sov, hyggede vi os med kaffe og koldskål-cheesecake - det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver den kage!






Mens de fleste af HTM-vennerne har været til konkurrence på Samsø, er min ferie startet i et noget lavere gear, hvilket også var mere end tiltrængt efter de sidste 2½ uge med Sebastians indlæggelse og opstart på nyt job - jeg har været helt flad de sidste par dage.
Udover at det virkelig har været en dejlig stille og rolig dag, kan jeg samtidig mærke, at jeg begynder at savne HTM´en - specielt på en dag som i dag, hvor så mange er af sted til konkurrence, og hvor jeg desværre også måtte sige nej til at optræde ved et velgørenhedsarrangement på Roskilde Dyreinternat. Jeg har derfor meldt mig på et nyt HTM-hold hos Anja, som starter til november, og jeg GLÆDER mig!
Det betyder også, at jeg skal have gjort noget ved træningen her i efterårsferien - både med Molly og Selma, da jeg overvejer, hvorvidt jeg skal tilmelde Selma i sandkasseklassen på Garbogaard i november. 

Camille, Sebastian, hundene og jeg udnyttede den sidste lyse tid på en dejlig blæsetur i de smukke efterårsfarver - ahhh, ferie er godt!






Nå ja, der blev da også lige tid til at kigge på de nye HTM-regler for 2017 med de kommende dommerbriller på, og til at få skrevet noterne fra weekendens undervisning rent.

Kommentarer

Populære opslag