Best Nose Work Night Ever!

Nose Work Night - gotta love it!

Første søg hos Lonni var med Selma og i et område, der var så tæt, at både line og sele måtte af, så hun ikke kom til at sidde fast.
Det var uden tvivl rigtig svært for hende, men hun gjorde det godt, og havde ingen problemer overhovedet med at gå rundt i det meget snævre område.

Næste søg hos Lonni var med Molly, og det var ved en mur, på en jordvold og uden på en container.
Læring til fører: Gå med hunden op, hvis det er muligt, da der ellers er risiko for, at den hopper ned igen.... Molly gjorde det godt, og selvom hun skulle 1½-2 meter ind og finde kilden oppe i et træ, klarede hun det fint på afstand.
Derefter var der tid til et motivationssøg udenfor, og også her var der lejlighed til at arbejde selvstændigt på afstand - topsejt.

Samtidig var der et hav af køretøjer, hvilket var rigtig, rigtig fedt, da vi træner det for sjældent, og det allerbedste: Begge tøser var megagode!!

Der var en masse sjove indesøg med forskellige temaer: Høje søg, utilgængelige søg, søg hvor der skulle krybes osv.
Både Molly og Selma klarede det supergodt, og det virkelig sjove og interessante var at se, hvordan de greb det an på forskellige måder, men stadig nåede til samme resultat - at finde og markere kilden.
























Der var et enkelt udesøg med 5 kilder: En på toppen af en pæl (den var svær!!), en på væggen, en under en sten, en højt på garageport og en på en lille græsslåmaskine. Bortset fra den ene på toppen af pælen, gjorde de det overraskende godt begge to.




Best Nose Work Night Ever!!!

Kommentarer

Populære opslag