Mål og HTM-nørderi

Egentlig var det Selma, der skulle med til HTM/Freestyletræning hos Anja i går, men eftersom hun var til Hund i Fokus søndag, vi trænede i lørdags, og hun fik Mollys plads hos Johanna i fredags, blev jeg enig med mig selv om, at hun skulle have en fridag.
Samtidig trængte jeg til at komme videre med Molly i forhold til den kommende HTM1 debut i slutningen af måneden.


Molly så nu også ud til at kunne bruge en fridag før afgang


Ligesom på Mollys hold, skulle vi lave mål og planer, og det kom naturligvis til at dreje sig om mål for Selma, selvom Molly var med.

Mål for Selma:

Overordnet mål: Blive klar til FS2 - både mentalt, miljø-, øvelses- og træningsmæssigt

22/10-2018: Beslutning om, hvornår vi stiler efter at stille i FS2, er truffet til den dag. Beslutningen træffes på grundlag af HIF og BCK-konkurrencerne i september, hvor målet er, at udførsel ligger højere end sværhedsgrad og fortolkning baseret på et gennemsnit af de 3 dommersedler.
Tidspunktet for debut defineres konkret, når beslutningen træffes.

26/11-2018: FS2-program er klar i store træk, så vi kan begynde at træne på det.

7/1-2019: Vi kan vise FS2-program
Hele forløbet igennem fortsætter vi med miljøtræning af vores start, med at træne motivation med musikken tændt og med jævnligt at træne med kostume.

I resten af fællestiden lavede vi samme øvelse som på Mollys hold, dvs vi havde prøvet den før, så jeg legede lidt med nogle af de ting, jeg så sidst. Jeg fik bekræftet, at det er min attitude og udstråling, der gør, at Molly er klar til at arbejde videre efter belønning, at hun dæmper, hvis jeg kører i for højt niveau, mens det overraskende var, at jeg faktisk kan køre ret lavt og stadig kan få hende skarp - det havde jeg ikke troet.

I den individuelle tid arbejdede vi med positionerne, og jeg bad Anja hjælpe mig med en plan for at komme videre, fra hvor vi er nu, altså mere eller mindre bare stilstand, da jeg ellers nemt kommer til bare at stå der for evigt i frygt for at gå for hurtigt frem.

Vi arbejdede med bevægelse i P1, Kung, hhv til siden, rundt, bagud og fremad, og P3, Fu, til siden, og vi er noget længere og meget mere klar til bevægelse, end jeg troede - SÅ fedt!!!
Og hvor fedt er det lige, at Anjas lektier til mig passer med mit mål til næste gang? Bedre bliver det jo bare ikke.

I øvrig er målene for Molly også kommet på plads:

Overordnet mål: Blive klar til HTM1 og at træffe en beslutning om hvilken vej vi skal i 2019

🌺 15/10-2018: Molly og jeg kan gå 2 "perfekte" meter i Kung (P1) frem, til højre, bagud og i Fu (P3) frem

🌺 12/11-2018: Der er kommet flow og præcision nok i vores positioner til, at udførselen i HTM1 til konkurrencen i HHK ligger som den højeste kategori (målt som et gennemsnit af de tre dommersedler)


🌺 17/12-2018: Jeg er klar til at træffe en beslutning og lægge planer for 2019 - der bliver sandsynligvis kun 1 konkurrence at måle på, da jeg ikke forventer at stille på Garbogaard med Molly (eller måske er jeg klar til at prøve igen - det er jeg dog ikke klar til at sætte mål omkring endnu), så det bliver et lidt fluffy kriterie, der ikke er ret målbart, men mere følbart

Kommentarer

Populære opslag