Hund i Fokus - FS1 med Selma

I går var Selma og jeg til Hund i Fokus i Mørkøv, hvor vi stillede i FS1.

Vi har arbejdet meget med en masse ting, med miljøtræning, med starter, med fokus osv, mens vi har arbejdet knapt så meget med selve indholdet i programmet. Oprindeligt havde jeg tænkt mig at vente med at stille op til BCKs konkurrence i Ringsted d.29/9, men da jeg i denne proces med Selma kom til et sted, hvor jeg ikke længere så tingene som fejl, men som informationer, hvis de ikke sad i skabet, kunne jeg mærke, jeg var klar til at teste det i noget, jeg vidste, ville være svære omgivelser. Så det gjorde vi i går!

Dagen før fik jeg den bedste held og lykkegave EVER! 💜 Den fineste glimmermadkasse med det fedeste quote til Selmas godbidder 💜


Den bedste held og lykkegave EVER!


Og det VAR virkelig Selmas tur til at shine ⭐

Det kan godt være, det ikke var perfekt, og det kan godt være, at der er plads til forbedring, men who cares? Det var den fedeste tur i ringen på trods af fejl, på trods af at Selma syntes, det var svært at være der, og på trods af, at der var plads til forbedringer.
Selma syntes, det var svært, men jeg hjalp hende og støttede hende, så godt jeg kunne, og sammen kom vi igennem programmet. Alt det, vi har arbejdet på, virkede! Ja, hun stoppede op ind i mellem, men hun kom lynhurtigt tilbage, og det er helt ok!! Hun lavede ikke overspringshandlinger, mistede ikke fokus eller lavede "ballade" på anden vis - hun fortalte mig bare, at det var svært - det var en information - og jeg hjalp hende lidt mere end ellers.
Efterfølgende fik jeg en kommentar fra en anden deltager, der havde bemærket, at jeg på intet tidspunkt blev irriteret over "fejl", men i stedet smilede og stille og roligt hjalp Selma videre. Det er for mig den allerbedste feedback at få, for så er det lykkes mig at dele den glæde og den samhørighed, jeg havde med Selma i ringen.

I denne sammenhæng er det bare en lille ubetydelig detalje, at vi blev nummer 4, fik 2 Q-point og dermed vores FS1-titel 🏆 og dermed mulighed for oprykning. Det gør vi dog ikke før en gang i 2019.

Den sejeste lille Minimyre var meget træt efter en hård dag, som hun klarede i allerbedste stil - BEST DAY EVER med min lille Powerprinsesse 💜


Meget træt Selma

Kommentarer

Populære opslag