Den fedeste fødselsdagstræning EVER!

Endnu en feriedag startede som de forrige (udover at den har været anderledes med de overvældende mange fødselsdagshilsner, der er kommet i løbet af dagen) med at tøserne fik en god løbetur på pladsen i Smørum, før vi kørte til Undine for at træne.

Og det var den fedeste træning EVER!!! Eller i hvert fald den fedeste meget længe.

I dag startede jeg med Molly og trænede på indtagelse af positioner i bevægelse - endelig turde jeg begive mig ud i at træne det i Fu og ikke kun Heel. Og det gik rigtig fint, så ingen grund til at være bange for det.
Derefter trænede vi på vores selvvalgte rallylektier: Skift bagved og rundt mod fører. Molly kan nu skifte på verbalt signal i stilstand, så vi begyndte at bevæge os ganske langsomt, og også det gik fint. Det samme gjorde sig gældende med rundt ind mod fører, som vi også påbegyndte i bevægelse i dag.
Det sidste, vi tog fat på, var indlæring af ny position: P5 (Fod?) som også gik overraskende godt!

Selma fik jeg trænet frontposition med og fik påbegyndt bevægelse, og det samme med follow - det gik langt over forventning med specielt follow!! Derudover fik vi trænet programmet en enkelt gang med masser af belønninger, inden vi lavede en lille smule positionsarbejde.

Det var en helt perfekt og fuldstændig fantastisk træning, vi kørte hjem fra.

Tøserne har været trætte resten af dagen, hvilket har passet fint i forhold til nedbringelse af to do-listen og et besøg på sushirestaurant med familien her til aften.

I morgen bliver endnu en god dag med masser af træning!

Kommentarer

Populære indlæg