En god start på ferien

Da vi i dag gik på vinterferie, havde vi også en kort dag, hvilket betød, at jeg havde mulighed for at tage i Undine med tøserne et par timer og stadig have aftenen hjemme - en ret god måde at starte en uges ferie på.

Planen i dag var lige at få repeteret et par rallyskilte, følget og flow inden i morgen, at træne positioner med Molly og at træne indtagelse og stop i hhv follow og frontposition med Selma.
Rallydelen gik supergodt med Molly, så godt at jeg fik tid til også at træne på skift bagved og rundt ind mod fører med hende.
Med Selma gik det også langt bedre end forventet, et par af skiltene var blevet bedre, men vi har stadig et stykke vej for at få et pænt følge.

Selma og jeg fik trænet på indtagelse og stop i hhv follow og frontpositionen, og der er fine fremskridt i begge to - fronten er ved at være rigtig fin, mens followen lige mangler det sidste.
Molly og jeg fik trænet positioner: Bevægelse og indtagelse af heel og fu samt et par links, og billedet i hhv højre og venstre blev det til.
En god, effektiv og hyggelig måde at bruge fredag eftermiddag på med verdens bedste sortlinger.

Kommentarer

Populære indlæg