HTM1 in the making

I går havde vi HTM/Freestyle hos Anja, og da der var stemning for udelukkende individuel tid, var det sådan, det blev.

Det var Mollys hold, og da min plan var at få endeligt styr på vores nye HTM1-program, passede det mig rigtig godt, at fordelingen blev sådan.
Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt det ville give mening at tage Molly med, hvis hun evt kom på max 5-10 minutter, og da det endte med at være virkelig varmt, besluttede jeg at lade hende blive hjemme.

Min skitse til programmet fik jeg præsenteret/vist til Anja, og det var meget få ting, vi endte med at ændre, vi fik styr på links, afslutning og kostume, så nu er vi good to go. Eller i hvert fald i teorien, for det er ikke helt nemt at finde det tøj, jeg forestiller mig, det skal være, men det må jeg jo arbejde på.
Programmet er i hvert fald klar til at begynde at træne på, og jeg har en nogenlunde plan for, hvornår vi debuterer med det - det afhænger dog lige af nogle rent praktiske ting i forbindelse med de kommende konkurrencer.

Inden afgang til Undinehallen nåede jeg at få trænet lidt match to sample med Selma og et par rallyskilte med Molly, og de havde været ude på en god løbetur, mens jeg var væk, så det viste sig at være en god prioritering at lade dem blive hjemme.




Kommentarer

Populære opslag