Skøn start på Bededagsferien med ridning og HTM/Freestyltræning

Hvordan er den fedeste måde ever at starte bededagsferien på? 2 timer på hesteryg i det bedste selskab OG i tørvejr! 
Efter ikke at have siddet på en hesteryg i knapt 25 år, havde jeg helt glemt, hvor fedt det er at mærke vinden i ansigtet og at galopere op ad Eremitagesletten. Det var selvforkælelse på højeste plan, og der skal bestemt ikke gå 25 år mere, før det sker igen.




Jeg foreslog, at aftenens HTM og freestyletræning hos Johanna foregik via Skype eller Messenger, men den gik ikke, så efter et par timer hjemme inkl besøg af mine forældre, kørte Selma og jeg til Ringsted. 

I fællestiden fik vi som altid en inspirationsøvelse, der i dag var at gå sidelæns over en (spring) pind. Selma syntes, det var svært til at starte med, men vi fik knækket den, og jeg fik hende fint til at at stå i midterpositionen, med en for- og en bagpote på hver side af pinden.
Næste pas i fællestiden brugte vi til at få kigget på slalomadfærden mellem 4 stole, som vi er gået lidt i stå med. Vi fik kigget på status og på, hvad jeg belønner for, og vi skal have mere fat i selve buerne og lægge mere belønning der. Nu er jeg klar til at arbejde videre på den adfærd.
 
 

 
Den individuelle tid brugte jeg til at komme videre med vores kommende FS2-program: Vi fik storylinen på plads, og musikken er på plads. Kostume og rekvisitter er på plads i forhold til beslutninger, men skal findes/laves, og det samme skal de adfærd, der skal med.
 
Endnu en fantastisk og inspirerende træning, som i denne omgang var sidste træning - vi venter spændt på, at der kommer en ny omgang.

Kommentarer

Populære opslag