Kristi Himmelfartstræning

I dag har Liv og jeg trænet i Undine - egentlig ville vi have været på Bakken, hvor der var den årlige HTM/Freestyleopvisning, men da vejret ikke artede sig, valgte vi at tage i hallen for at træne selv.

Selma startede jeg med en af de ting, jeg arbejdede med på kurset Motivation, timing og belønningsstrategi i går: Klik for igangsættelse af twist 10 gange inklusiv belønning for de bittesmå, korte pauser mellem signalafgivelserne med henblik på at få ryddet op i al "mudderadfærden".
Derefter gik vi videre med slalom mellem 4 stole og at samle sko op, som lægges ned i opvaskebalje - begge dele en del af de øvelser, vi træner på til challenging chains hos Johanna.

Molly og jeg trænede indtagelse af hhv heel og fu i cirklen. Der var det fedeste drive i Molly, hvorfor jeg fik begge positioner med - ofte er der kun krudt til den ene. Derefter kom vi videre med billedet i close, så der kan sættes nogle krydser på træningsskemaet.




Efter vores fællestræning, tog jeg ud for at sætte søg op til dagens NW-hold, inden jeg kørte forbi træningspladsen for at lufte tøserne, mens jeg fik læsset en masse sponsorgaver af.

Mollys HTM1-program har jeg fået skrevet rent her til aften, så nu skal jeg til at begynde at gå det selv til musik, før Molly og jeg skal begynde at gå det sammen.

I morgen (eller rettere i dag i skrivende stund) og lørdag skal Selma og jeg på kursus med Elke Boxoen, og jeg glæder mig helt vildt til nye og forhåbentlig spændende input.

Kommentarer

Populære opslag