9 uger i dag

Sødeste, lille Superselma har fejret sin 9 ugers dag med at sove igennem - jubii!
Jeg var nærmest udhvilet, da jeg vågnede efter at have sovet fra klokken 0:30 til 7:00. Hun har sovet i et større stofbur i nat, og om det er det eller bare et tilfælde, ved jeg ikke, men dejligt var det i hvert fald.
Morgenen brugte vi på at træne i haven, og alle øvelserne går det faktisk rigtig godt med efterhånden, så jeg glæder mig til at få nyt på til træningen på torsdag.
Efter at have fået morgenmad, at være blevet trænet og at have tisset af, blev det tid til alene-hjemmetræningen: Selma kom i kravlegården med en frossen Kong, radioen tændt og iPaden med kamera tændt, hvorefter Molly og jeg gik i haven for at øve FS1-programmet. Efter 15 min gik vi ind igen, og der var Selma stadig vågen - ivrigt slikkende på Kongen og i øvrigt helt rolig. Efter et stykke tid gik jeg ud igen, denne gang blev Molly inde, og jeg sad ude på trappen i 15 min - igen var Selma vågen og helt rolig, da jeg kom ind igen.

Efter en kort lur kørte vi mod Jonstrup, da vi skulle besøge Aino, Penny, Nemo og Saga. Selma mødte hundene gennem hegnet, og det var tydeligt, at hun egentlig bare syntes, de skulle se at komme ud, så de kunne lege. Saga på 1 år, kom ud på den anden side af hegnet, og de to fik lige lov at se hinanden lidt an - Saga syntes, Selma var en lidt mærkelig en, men de to fandt lynhurtigt hinanden. Dernæst Penny på 7 år, som ikke var helt pjattet med sådan en lille, irriterende hoppebold. En løftet løbe, blottede tænder og en svag knurren, så havde Selma fattet, at Penny ikke gad have hende op i hovedet, blive bidt i øret eller snusset bagi - der skulle et par gentagelser til i løbet af den første times tid, og derefter affandt Selma sig med, at Penny kunne man sagtens være i nærheden af uden at hverken hoppe eller daske efter hende. Jeg er ret imponeret over, hvor god Selma var til at læse Pennys signaler og derefter til selv at sende dæmpende signaler. Til sidst kom Nemo på 2 år ud, og alt var fryd og gammen fra starten - han ville gerne lege, og Selma var ikke for meget oppe i hovedet på ham. Derefter blev der ellers leget igennem de næste 3 timer - kun afbrudt af en lille power nap, en tur på armen over til Rema1000, hvor Selma sugede indtryk til sig både på vejen derover og på parkeringspladsen: Biler, mennesker, indkøbsvogne, elektriske skydedøre osv. Efter mere leg, gik alle fire hunde omkuld - Selma side om side med Penny under havebænken. Det er SÅ fedt, at hun bare lægger sig, når hun bliver træt.
Så nu kan vi sætte kryds ved socialisering med FT springer spaniels af begge køn, i alle aldre og både sort/hvid og brun/hvid.


Selma og Saga

Selma og Nemo

 Nemo, Saga, Penny og Selma

Nemo, Saga og Selma


Vel hjemme tog den bette en ordentlig skraber på 4 timer, hvorefter hun spiste sin mad og derefter sov videre igen. Det har vist været en hård, men god dag.

Og så lige et stemningsbillede fra en af de korte, vågne perioder her til aften - gotta love ´em!





Kommentarer

Populære opslag