Nøje udvalgt og længe ventet

Endelig oprandt dagen: Selma blev 8 uger og kunne efter lang tids venten hentes hjem.

Camille og Sebastian havde fået fri fra skole, og kl.8 kørte vi tre over Fyn mod Bjerringbro.
Kl.12 ankom vi endelig. Alle hvalpene blev nusset og krammet, papirer skrevet under, ejerskifte ordnet, kaffe drukket og bilen blev pakket med foder og den fine startpakke Henriette havde lavet til alle hvalpene: Transporttabel vandskål med navn, fløjte, retrieverline, hvalpedummy (alt i lilla - selv hvalpemappen er lilla), en pose med kyllingevinger, træktov og en plysbamse.




Efter at have sagt på gensyn til Henriette gik turen mod Færgen i Aarhus, og den forløb fuldstændig smertefrit. Efter 10 minutter faldt Selma i søvn i sit lille stofbur, der stod på sædet mellem Camille og Sebastian - ikke det mindste lille pib kom der fra hende.




Vel ankommet til færgehavnen var det tid til en lille luftetur. Den bette fis var fuldstændig upåvirket af at være et nyt og fremmed sted - det eneste, der ikke passede den lille dame, var snoren og dens længde. 




Ombord på færgen gik hun omkuld igen, og samtlige 75 minutter sov hun på arm - hun er en sej, lille én!

  



Endnu en luftetur på færgelejet i Odden, og resten af turen hjem foregik ligeså fint som den første del.

Vel hjemme 10 timer senere skulle Molly og Selma møde hinanden, hvilket vi alle var spændte på. Vi startede med at lade dem mødes på fortorvet udenfor huset og med Molly i snor. Det gik så fint, og der var kærlighed og accept ved første blik - ingen havde turdet håbe på så fantastisk en start.




Derefter gik de sammen ned i haven, udforskede og tossede lidt rundt. Molly var (og er) fantastisk, og Selma er supersej - begge har taget det hele så flot.






Resten af aftenen forløb i fred og fordragelighed med at tygge ben ved siden af hinanden og fordøje alle de nye indtryk.







Kommentarer

Populære opslag