Photo session, miljøtræning, miljøtræning og mere miljøtræning

Dagen i dag startede med photo session hos dygtige Camilla Johannesen fra Grafiko.dk. Camilla søgte hvalpe i 8-10 ugers alderen til at øve sig på, og vi var så heldige, at hun gerne ville bruge Selma.
Udover at få nogle fantastiske billeder af den lille, lækre bandit, var det supergod miljøtræning. SuperSelma tog det hele i stiv pote: Den blinkende blitz, de høje lyde og det glatte underlag - hun var fuldstændig uimponeret, og jeg bliver stadig overrasket over, HVOR sej hun er.




Efter en god lang lur gik turen til Damhussøen og fremvisning af vidunderet. Jeg havde lavet en aftale med min veninde Lykke og vores piger om at mødes ved ishuset, så vi kunne kombinere fremvisning, hygge, miljøtræning og træning af ro.
Det var godt nok spændende! Store græsplæner, en masse fugle, cykler, mennesker og andre hunde, så der fik hun én på opleveren. Efter at have inspiceret det hele i god ro og orden, fandt hun sig en plads i skyggen, lagde sig ned og slappede af for derefter at lægge sig til at sove.
På vej tilbage til bilen mødte vi syv af pigernes klassekammerater, som også gerne ville både se og ae, og Selma sagde ikke nej tak til mere nusseri.







Da vi kom hjem, gik Selma ud som et lys og sov tre timer i træk. Resten af aftenen er brugt på at hhv sove, være i haven, slappe af i kravlegården og bare tøffe rundt og være en lille, nuttet hvalp, hvilket hun er eminent til.


Kommentarer

Populære opslag