En begivenhedsrig formiddag for Selma og konkurrenceforberedelse for Molly og jeg

Selma har fået én på opleveren her til formiddag og nogle krydser i miljøtræningsbogen:
Vi mødtes med Maria på Café Phister, hvor vi var i 2½ time - heldigvis var vejret med os, så vi kunne sidde ude. Det var dog så varmt, at jeg måtte sørge for noget skygge og et tæppe på asfalten til Selma.
Nu bliver det en gentagelse: Hun klarede det igen superfint! Hun lå i skyggen og sov, bed lidt i bordbenet eller gravede lidt, hvis hun da ikke lå og tyggede på en medbragt tyggegodbid.


Derefter tog vi en gåtur via Jernbané allé til stationen, her mødte vi en mand med fletninger i skægget - han nussede Selma fuldstændig i gulvet, så hun lå på ryggen og spjættede med benene. Skønt med masser af gode oplevelser. Elevatoren tog vi op på perronen, hvor toget kom med det samme. Vi kørte ét stop, og vi tog elevatoren ned igen på Jyllingevej st. 
Da vi kom hjem, hoppede hun direkte i poolen med sele og det hele på, og derefter snorkboblede hun 3 timer.

  
Resten af dagen har vi fået trænet lidt paskasse, håndtarget, selvkontrol med både godbidder og træktov, dead or alive samt følge med vendinger og skridt, uden line. Igen til et 12-tal - fantastiske lille hundepige Og så har hun ellers sovet, sovet og sovet.

Molly og jeg var til tricktræning hos Anja, hvor vi fik trænet nogle af øvelserne til færdighedsprøverne, og vi fik trænet en motivation i slalommen, som vi skal bruge i morgen, når vi skal til konkurrence på Garbogaard. 
Som jeg talte med Anja om, så går vi op med vores helt normale FS1-program uden FS2-elementerne. Der er gået hvalp i den, og det vil ikke være fair at begynde at kræve mere af Molly til vores første konkurrence, efter Selma er flyttet ind. I morgen tager vi som en hyggedag, hvor jeg vil nyde at være i ringen med Molly og med fuld fokus på hende - hvordan det går, er underordnet. Det er en hal, vi aldrig har været i, og som mange siger, er svær både pga dufte, tilskuerpladser og katte, det bliver endnu en varm dag, og da det er en blikhal, bliver der nok hårdt, så vi tager det som en oplevelse og som træning.

Kommentarer

Populære indlæg