Julespor - eller sportræning del 4 - træning 12

I går lagde jeg to spor i Brøndby - et til Selma og et til Molly - på omkring 400 meter hver. De blev begge lagt med klove fra då og ca. 30 ml schweiss.

De skulle gås her til formiddag, så vi forhåbentlig har to trætte hunde i aften.
Træningsplan for Selma uge 10-12 (12/12-1/1-2017)

 • Wiedergange/meget spidse vinkler: Jeg havde lavet to wiedergange. Den første rodede Selma noget rundt i, men fandt da ud af knækket. Den anden tog hun ikke, men gik direkte ud i knækket i stedet.
  Konklusion: Vi skal træne meget mere på wiedergange.

 • Liggetid: 22-24 timer: Sporet lå i 23,5 time, hvilket ikke var noget problem.
   
 • Længde: 1000 meter: Ikke trænet på dette spor.
   
 • Motivation på asfalt: Ikke trænet på dette spor.
   
 • Større søgeradius/mere rem: Også i dag fik Selma større søgeradius og mere rem at gå i, hvilket umiddelbart gik rigtig fint. Hun fik ind i mellem en remlængde fra sporet, men hun korrigerede selv og fandt fint tilbage.
   
 • Systematik i afsøgning af kassen: Ikke decideret trænet på dette spor, og dog... Jeg startede så småt op med at hjælpe Selma med at søge den første del af, før vi gik videre, men hun fandt sporstart så hurtigt, at det ikke blev til meget.

 • Evt. sideløbende markering: Ikke trænet på dette spor. 
   
 • Generelt: Det var generelt et godt spor, og jeg synes, vi havde fokus på nogle gode ting, hvilket også betyder, at fokuspunkterne til næste træningsplan så småt begynder at blive klare for mig.


Selmas spor: 400 meter lagt klove fra då og 30 ml schweiss.
Julesporslut fundet
Selma med sin klov


Molly fik et tilsvarende julespor, og for en gangs skyld fik hun et frisk spor. Både fordi jeg havde mulighed for det, men også for at teste, hvor meget hun går på min og Selmas fært, når hun går genbrugsspor. 
Selvfølgelig skal man passe på med at konkludere en masse ud fra ét spor, men det ser ud som om, vi skal til at gøre det noget mere i friske spor igen, og så har jeg ikke sagt for meget... Dermed ikke sagt, at det gik dårligt, for det gjorde det bestemt ikke,  og Molly var da også mere sikker på, hvor sporet lå, end jeg var - og det vigtigst: Hun var glad! Men hun var ikke så spornøje, som hun har været, og det må vi få gjort noget ved.


Mollys spor: 400 meter lagt klove fra då og 30 ml schweiss.

Molly fandt også julesporslut


Kommentarer

Populære indlæg