Skøn formiddag på Ishøj Strand - eller sportræning del 4 - træning 11

Her til formiddag tog vi til Ishøj Strand for at gå spor, løbe og bade - jeg deltog dog kun i det første!

Jeg trak et 300 meter langt spor med en klov fra då, og i dag var fokuspunkterne wiedergange og at give Selma mere rem at arbejde i.


300 meter spor i klitterne
 

Træningsplan for Selma uge 10-12 (12/12-1/1-2017)

  • Wiedergange/meget spidse vinkler: Jeg havde lavet to; En wiedergang og en meget spids vinkel, og begge tog Selma superflot. Wiedergangen gik hun ud i, begyndte at løbe rundt ude for enden, hvorefter hun piskede lige ind i knækket. Den spidse vinkel gik hun ud for enden af, cirklede rundt og fandt ud af det andet "ben", hvorefter hun knækkede skarpt og tog vinklen - perfekt!

  • Liggetid: 22-24 timer: Ikke trænet på dette spor.
     
  • Længde: 1000 meter: Ikke trænet på dette spor.
     
  • Motivation på asfalt: Ikke trænet på dette spor.
     
  • Større søgeradius/mere rem: I dag fik Selma hele remmen at arbejde i, og selvom det var svært at se på så frisk et spor, hvor hun havde helt enormt travlt, fik jeg alligevel en fornemmelse af, hvad der sker, når hun går fra sporkernen: Lige så snart Selma kom 3-5 meter fra sporet, fik hun turbo på og begyndte at løbe rundt i cirkler, indtil hun ramte kernen igen og derefter fortsatte.
    God læring for os begge - jeg bliver bedre til at læse Selma, og hun finder ud af, hvad der skal til, når sporet pludselig forsvinder - det var både fedt og lærerigt at slippe kontrollen på den måde.


  • Systematik i afsøgning af kassen: Ikke trænet på dette spor.
     
  • Evt. sideløbende markering: Ikke trænet på dette spor. 
     
  • Generelt: Næste gang vil jeg nok lade sporet ligge lidt mere end de 20 minutter, det lå, da både Selma og Molly havde alt for travlt. Men det er bestemt ikke sidste gang, jeg har lagt spor på stranden - det er et virkelig fedt sted at gå og med mange naturlige terrænskift indlagt.

Molly gik sporet efter Selma, da hun p.t. udelukkende går spor for aktiveringens skyld, og fordi hun synes, det er fantastisk - hvilket bestemt også er årsag nok! Men da vi ikke træner mod noget bestemt mål i øjeblikket, får hun genbrugsspor, når tiden ikke er til andet.
Jeg kunne godt have prioriteret to friske spor, men jeg valgte i stedet at prioritere en løbetur på stranden bagefter, hvilket faldt i god jord.


Molly med kloven

Parkour-Molly

Når man har snuden langt fremme...

Lillelækkerlabben


 

Kommentarer

Populære opslag