HTM og freestyle Summer Camp 2017 dag 1

Jeg havde taget fri i dag, da årets HTM og freestyle Summer Camp allerede startede her til morgen.


Klar til Summer Camp 2017


Efter en kort tur på vej mod motorvejen, vendte vi snuderne mod Ringsted, hvor vi lagde ud med en uofficiel konkurrence med Karolina Hesselroth og Lucy Creek som dommere.

Jeg var vanvittigt nervøs, fordi det ikke er gået så godt de sidste par gange, så jeg brugte lang tid på bare at sidde sammen med Molly og prøve at få styr på nerverne.
Heldigvis gik det rigtig godt - der var nogle detaljer, der glippede, men pyt med det! Vi var tilbage til der, hvor det var sjovt og til der, hvor jeg havde den rigtige følelse i ringen - så fedt!!
Feedbacken fra Lina og Lucy fik vi med det samme, og den bestod af deres observationer, tanker og idéer - og så har vi det at arbejde ud fra resten af weekenden. Både Linas og Lucys kommentarer var supergode, og de gik ned i de små detaljer, da de var imponerede over timing, "manglende" håndsignaler, godt indlærte øvelser og fine detaljer. De nævnte begge, at der var lidt meget rundt om skorsten, så jeg er spændt på, hvad de har af forslag de kommende dage.

Da vi forlod Ringsted, kørte de andre til Sorø for at fortsætte, mens jeg kørte - GLAD - hjemad, da jeg skulle til dimission med Tobias.
Også det gik fint, og han var glad for sine karakterer - alt var godt!


Når skoleleder er mors gamle gymnasiekammerat, må der fællesfoto til!


Nu er vi netop kommet hjem fra Café A, hvor vi har fejret Tobias og spist sammen med ham og Nicole - superhyggelig afslutning på en dejlig dag.

Jeg glæder mig til i morgen og på søndag, hvor den står på meget mere Summer Camp.

Kommentarer

Populære opslag