Hvalpetræf hos Kennel Vincents LabTrack

Endelig oprandt den længe ventede weekend, hvor der skule være hvalpetræf hos Kennel Vincents LabTrack.
Kl.4 lørdag morgen begav Selma og jeg os mod Tange, Bjerringbro, hvor vi efter planen skulle lande kl.8 til fælles morgenmad.


Vejene var ret tomme kl.4

Det var dog overraskende lyst


Omkring kl.6 blev det til et lille pit-stop med luftning og morgenmad i græsset, inden vi fortsatte den sidste halvdel af turen.


Morgenmad i græsset


Bevæbnet med nye forsyninger, var vi klar til sidste del af turen.


Mod Jylland


Det kunne simpelthen ikke have været timet bedre: Vi landede hos Henriette og Per kl.8.00 sharp!

Efter morgenmad og hyggesnak kom Helle Døj, der skulle træne med os. Helle har i sin tid hvalpetestet hele kuldet, så vi lagde ud med en snak om, hvordan vi oplevede vores hund, og hvordan det passede med det indtryk, hun havde haft af dem, og i den forbindelse fik vi sporet os ind på, hvad vi skulle fokusere på i de kommende timers træning.

Vi trænede primært ro, selvkontrol og lineføring - umiddelbart noget jeg selv har fint styr på, MEN Helle havde nogle spændende nye vinkler, som jeg ikke har prøvet før, og jeg vil uden tvivl træne videre på en del af det. Så udover at det var hyggeligt at træne sammen med kuldsøskende, fik jeg noget med hjem til værktøjskassen, hvilket altid er fedt.


Nord

Nord, Maggie og Kiwi

Helle, Kiwi og Michael

Max og Toke

Ann og Obi

Selma og jeg


Efter træningen var det tid til frokost, hygge og afslapning, og i den forbindelse tjekkede jeg lige min telefon og så en mail fra Trollesminde Dyreklinik - før jeg havde set resultaterne, kunne jeg ikke koncentrere mig om andet!! Heldigvis kunne de ikke have været bedre, og de kunne da ikke være kommet på et mere passende tidspunkt:


Lige så smuk indeni som udenpå


Efter en god pause for både hunde og førere, lavede vi lidt tricks. Ann havde ønsket inspiration til at lære Obi at holde om en stok, gå rundt om en stok og at gå hele vejen rundt på baljen, mens hun selv står stille, så vi fik kigget lidt på de 3 øvelser, inden vi gik en tur med alle hundene.


Max aka hundefængeren

Kennelmutter Henriette


Minimyren hold sig tæt til mor

Kiwi, Morten, Nord, Michael, Toke, Max, Obi, Ann, Selma og mig
 

Med hjem fra turen havde jeg ikke kun en våd og træt Selma efter løb og badning, men også endnu en forstuvet ankel - selvfølgelig den venstre denne gang... Heldigvis da for ellers ved jeg ikke, hvordan jeg skulle være kommet hjem igen, men med automatgear var det heldigvis ikke noget problem.
Resten af aftenen foregik enten siddende eller på krykker, som jeg lånte af Henriette.




Selma og jeg lånte campingvognen, hvor vi sov ganske godt og hyggeligt - ved siden af hinanden 💜


Lille rullepølse i benenden...

...blev til lille puttende rullepølse


Da Henriette og Per skulle køre tidligt søndag morgen for at dømme på schweissprøve, hyggede Ann og jeg over en lang kop kaffe og endnu mere snak, inden Selma og jeg kørte retur til Sjælland efter et fantastisk hyggeligt hvalpetræf - vi ses samme tid og sted i 2018, forhåbentlig fuldtallige!



Kommentarer

Populære opslag