Fødselsdags Nose Work

Selmas fødselsdag i går blev fejret med nose work efterfulgt af sushi for mennesker og afslapning i bilerne for hunde, og da vi kom hjem igen, havde Camille lavet en fin (menneske)lagkage med et 2-tal og lilla glasur 💜
Da den står på nose workprøve i weekenden, klasse 1 for Molly og klasse 2 for Selma, lavede vi to klasse 1 søg, dog med to lavendelkilder, og et klasse 2 søg med en lavendelkilde og en eukalyptuskilde.

Molly fik et ukendt kl.1 søg, et kendt kl.1 søg og et kendt kl.2 søg, mens Selma fik et ukendt kl.2 søg og to kendte kl.1 søg.

For Selmas vedkommende er det en svær balancegang mellem, hvornår hun styrter gennem et søg for at komme til kilden, og hvornår hun søger på vejen dertil, men ved at der ikke er noget, og derfor går hurtigt forbi... Jeg læste hende heldigvis rigtigt, da hun nærmest løb langs muren og til kilden, der sad højt og dermed utilgængeligt. Endnu federe var det, at jeg igen i går kunne se på hende, at der var noget oppe, som hun ikke kunne nå - så fedt!! Den anden kilde fandt hun efter ganske fint og struktureret at søge resten af området af.

Det er lidt det samme for Mollys vedkommende, bortset fra at hun ikke styrter af sted på samme måde, som Selma gør - hun er på én gang nemmere, fordi hun ikke er så hurtig som Selma, men samtidig er hun sværere at søge struktureret med.

De klarede det begge to superflot, og jeg tror ikke, Minimyren kunne have ønsket sig en bedre dag!Kommentarer