Best Buddy, awesome Nose Work, Best day ever - what´s not to love?!

Sådan en helt almindelig ferie-tirsdag kan bare ende med at blive endnu en BEST DAY EVER!!!

Normalt vil jeg have hundene med til alt, hvis det er muligt, når vi har ferie, men pga varmen blev tøserne hjemme, da vi kl.8 kørte mod Slagelse for at hente ny hundebil. Og det var vist en rigtig god beslutning, for det blev endnu en af de heftige dage varmemæssigt.

Tøserne og jeg er nu udstyret med vores nye Best Buddy, Berlingoen. Det kan godt være, at Landroveren er federe, og at der er mere lir over den, men på alle andre fronter vinder vores nye ven:
  • Der er vildt god plads til udstyr, rekvisitter mm i den
  • Den er væsentligt billigere i brændstof og dermed miljømæssigt SÅ meget bedre
  • Kanten ved bagsmækken er meget lavere, så den er fysisk bedre for tøserne at komme ind og ud af, og min ryg bliver skånet, da jeg ikke skal bære dem ned (de har ikke fået lov at hoppe ned på asfalt fra mere end 1 meters højde i Landroveren)
  • Der er skydedøre, der kan give luft og gennemtræk på en helt anden måde end bare åbne vinduer
  • Bagsmækken åbner op og ikke til siden, hvilket er fedt i både regn og sol, da den giver hhv læ og skygge, når den står åben


Ny Best Buddy, Berlingo


Da vi kom hjem blev vi ret hurtigt enige om, at vejret ikke var til meget andet end en sejltur, og hold nu op, hvor var det fedt at blive blæst godt igennem - tøserne lå stadig bare derhjemme og sov i varmen, og fik lov til at lade op til aftenens Nose Work.


Klar til afgang

Ohøj Skipper!


Vi kom heldigvis hjem lige tids nok, til at vi kunne nå at flytte alle tingene fra Landroveren til Berlingoen, så den kunne tages i brug. Hvad er mere passende end at have debut som hundebil til en fed omgang Nose Work?

Nose Work i 31 graders varme på trods af, at klokken nærmede sig 19, før vi kom i gang, kræver sine forholdsregler, men når de bliver taget, er det til gengæld også vildt fedt at se, hvordan hundene tackler træningen i den hede.

Det blev til max 2 søg pr. hund, før den stod på vand, skygge og pause, den ene side af køretøjet blev droppet, fordi lakken var for varm, ingen varm asfalt som underlag, sværhedsgraden var sat væsentligt ned osv.
Tøserne knoklede, de var glade, varme og trætte, og de klarede det helt fantastisk under de forhold!


Sandkassesøg med 2 kilder

Bænkesøg med 3 kilder

Køretøjssøg med 1 kilde (den anden blev droppet pga varm lak)

Klemmesøg med 24 klemmer og 4 kilder

Legestativsøg med 3 kilder

Natursøg med 2 kilder

Selma strækker ud med The Post Nose Work Pose

God, vigtig og nødvendig pause i skyggen

FUNDET!!!!

Og FUNDET!!!

Gårdsøg med 3 kilder

FUNDET!!!

FUNDET!!!


Da vi kom hjem, hoppede tøserne en tur i poolen og fik dyppet poterne, inden de lagde sig ud på terrassen og meldte udsolgt - trætte, glade og velstimulerede.


Udsolgt!


Berlingoen fik sin debut, og jeg er allerede fan!!

Kommentarer

Populære indlæg