Godt fokus og god status - en dag med positioner, NW og coretræning

I går startede tidligt, meget tidligt og det viste sig også at være tidligere end nødvendigt, da jeg skulle starte dagen på kursus og havde regnet forkert. Pludselig stod jeg med 1 time i overskud, og den gik naturligvis delvist til træning med pigerne.

Vi startede derfor dagen med lidt portionsnørderi og arbejdede på at kunne flytte hånden, mens de bliver i position.





Planen for resten af dagens træning var Nose Work - mere specifikt beholder- og køretøjssøg, som vi forsømmer lidt.

Beholdersøget blev med nogle nye papæsker, jeg har købt for et stykke tid siden. Mønsteret blev med vilje noget ustruktureret, der var to dufte (eukalyptus og en kombi) og to forstyrrelsesdufte (kat og konkylie) 




Hverken Molly eller Selma reagerede på forstyrrelserne, og ingen af dem tog den første beholder med det samme, så den del skal vi have arbejdet videre på...
Molly, som tidligere har haft en tendens til at sætte en pote på beholdere, der flytter sig, fandt på det fineste alternativ i går: Da hun forsøgte at fryse på kassen, og den flyttede sig, stillede hun sig i stedet med sænket hoved ind over, frøs i luften og stirrede på mig. Så fin en alternativ markering.




Køretøjssøget blev også med to kilder (igen en kombi og en eukalyptus), men uden forstyrrelser.




Både Molly og Selma havde fin struktur om køretøjerne, og de holdt sig pænt og tæt på. Eukalyptusen i døren tog de smukt og præcist begge to, mens de også begge to havde noget sværere ved at vælge det præcise hul i fælgen, så også den del skal vi have arbejdet videre på.





Det var supergod Nose Worktræning - ikke ret mange kilder, men et godt fokus på nogle vigtige ting og en god status at arbejde videre ud fra.

Aftenen sluttede af med lidt trappetræning og coretræning, hvor Selma nu er blevet opgraderet til next level:



Kommentarer

Populære opslag