En af de sjældne: Rallytræning

I dag var en af de sjældne træninger: Liv, Tine og jeg mødtes i Herringløsehallen for at træne rally.
Vi har ikke lavet rally siden sidste prøve, som også foregik i Herringløse. Det er egentlig ikke fordi, jeg ikke vil, men der er så meget andet, jeg også gerne vil, og som med alt andet er et et spørgsmål om prioritering.

Næste prøve, vi skal til, er Sydkystens Hundeskoles dobbelte prøve nytårsaftensdag, og også den foregår i Herringløse, hvorfor vi valgte at mødes der.


   

Ved sidste prøve trænede jeg bare med Selma, og jeg har endnu ikke besluttet, hvad jeg gør 31/12, men jeg var meget positivt overrasket over vores træning i dag.
Vi lagde ud med fokusøvelser og følge, inden vi gik banen en enkelt gang, og hun kom ud i bilen.

Molly og jeg lagde ud med lidt positionstræning, inden vi gik banen to gange. Jeg har en plan om ikke at gå ned i energi til prøven, hvis Molly synes, det er svært, men omvendt fortsætte i samme eller gå op, men nu ser vi, hvad der giver mening.




Selma kom en tur mere ind, og her gik vi banen igen - dog uden at lave skiltene, men kun følget fokuserede jeg på og belønnede for, og igen gik det langt bedre end forventet.




Beslutningen om 31/12 er dog ikke taget endnu - vi venter og ser, hvad det ender med.

Uanset hvad var det supergod træning med begge piger, og på vejen hjem fik Liv og jeg gode idéer til træning af HTM og freestyle i nogle af agilityhallerne.
Men til at starte med, koncentrerer vi os om den traditionelle juleafslutning hos Anja og Johanna i morgen...

Kommentarer

Populære opslag