Nose Work Escape Room + det løse

Molly og jeg har sammen med de allerbedste makkere, Liv og Kiwi, været låst inde på DKK i dag!
Vi har haft den fedeste formiddag i NOSE WORK ESCAPE ROOM arrangeret af Johanna og Lonni.

Vores seje piger arbejdede så fint side om side i de samme søgeområder, mens vi forsøgte at løse opgaverne, og vores Game Master var tavs som graven: Ikke en ledetråd, ingen hjælp eller tidsvarsler!
Vi nåede ikke at løse det første rum, men blev sendte videre til næste, som pigerne primært stod for - det gik meget bedre, da ansvaret var deres - vi fandt den rigtige kode og løste rummet. 




På det første billede ses, hvad der måske for nogen kan ligne en trøstepræmie, men vi spurgte Kiwi og Molly, der sagde, at det var hovedpræmien - de ville langt hellere vinde godbidder end en roset. 
På det andet billede ses førerne med fingrene i klamme ting i forsøget på at finde ledetråde.

Tak for en megafed oplevelse, Johanna og Lonni! Tak for det bedste makkerskab, Liv! Vi glæder os allerede til næste gang!!!

Det var vores formiddag, Mollys og min, og eftersom Selma ikke havde været med, kunne jeg godt regne ud, der skulle ske noget sammen med hende senere.
Efter kaffe og læsning på sofaen brød helvede løs i fyrværkeri, så mine planer om træning måtte udskydes, til der var kommet lidt mere ro på igen.
Da vi nåede dertil, fortsatte vi med vores challenge fra Johanna. Om der var et lille gennembrud og begyndende forståelse for placering af ringen, eller om det var et tilfælde, ved jeg ikke, men det gik i hvert fald bedre end i går.
Efter nogle strækøvelser og aftensmad til pigerne, skulle jeg liiige teste noget med forstyrrelsesdufte efter forleden dag, og igen greb det lidt om sig, men det gjorde ikke spor, vi kom igennem virkelig mange forskellige forstyrrelsesdufte, og jeg kunne se en tydelig forbedring fra i forgårs.




Dagens sidste træning blev Match to Sample med Molly, fordi jeg gerne ville videre efter træningen i går, hvor jeg vidste, jeg var gået for hurtigt frem. 
I dag gik jeg helt tilbage: Belønnede for lookadfærd, belønnede for markeringsadfærd, satte sammen og pludselig kom jeg i tanker om det, jeg godt vidste: At jeg skal have tålmodighed! Molly skal have længere tid mellem look og mark it, end Selma skal, og det havde jeg glemt!!! Da jeg huskede det, gik det langt bedre, og jeg satser nu på, at jeg kan nå minimum en træning mere på den måde, inden vi skal til træning hos Johanna igen d.5.januar.

I morgen står overraskende nok også i træningens tegn, da vi skal mødes med Liv og Krøllerne i Undine, inden vi skal en tur i den indhegnede hundeskov i Kokkedal, som jeg har booket 1 time i morgen eftermiddag.

Kommentarer

Populære opslag