NO MORE SLOPPY - part II

Ferie, afslapning, sove længe? Njah, ikke her!
Ferien skal bruges på bedste vis, så mens resten af familien stadig sov, tog pigerne og jeg af sted for at træne sammen med Lonni og Morgan i Gadstrup.

2 timer med træning, snak og hygge, så starter 1.juledag da bare ikke bedre - resten af dagen har været ren afslapning, restespisning og hygge.

Molly fik jeg igen-igen trænet motivation med, men derudover også indtagelse af close, og det virker som om, der er ved at være hul igennem - næste pas med hende gik vi vores program med belønniger.

Selma fik jeg igen-igen en aha-oplevelse med, og igen-igen blev jeg enig med mig selv om, at i 2020 bliver NO MORE SLOPPY temaet - ikke kun i Nose Work, som jeg blev enig med mig selvom forleden, men i alt hvad vi laver!
Vi fik trænet delelementer til programmet, og her gik det igen-igen op for mig, hvor meget jeg skal være på tæerne - HELE TIDEN!!

Irriterende? Hmm, det var min første tanke, men min næste var, at det egentlig er ret fedt, for jeg lærer SÅ meget af at træne med to så forskellige hunde.




I morgen er der ingen træningsaftaler, men jeg tænker, at det enten bliver til noget Match to Sample eller Nose Work, inden vi skal til julefrokost.

Kommentarer

Populære opslag