Crazy turbodag med det mest fantastiske indhold

Også søndagen startede med undervisning i spor, og så gik det ellers derud af slag i slag - fra kl.8.30 til kl.22!

For at hundene ikke skulle få flere timer i bilen end højst nødvendigt, kom Thomas ud og afleverede dem til mig, da jeg var færdig med at undervise, og de fik lov at løbe godt igennem, inden vi kørte mod Ringsted.




Første kursus i hallen i Ringsted var Nose Work-konkurrencetræning med Selma hos Johanna. Jeg havde lokket Aino med, og det var jeg glad for at mange årsager, men bestemt også rent praktisk, da der godt nok er en masse spændende ting, vi skal hjem og træne videre på.

Efter 3 timers spændende kombination af teori, praktisk træning og gode snakke, kørte Molly, Selma og jeg ud til en vold, hvor de kunne få en god luftetur. Det blev til en kold, blæsende og våd tur i en ordentlig omgang slud, men hold nu op, hvor tøserne nød at løbe op og ned ad volden. Nå ja, de fandt da også en lille å, så igen var jeg rigtig glad for at have Siccaro dækkenerne i bilen!


I regn og slud skal hundepigerne ud


Endnu en gang tilbage til hallen i Ringsted, og denne gang var det Mollys tur, da vi havde 4 timers træningskonkurrenceaften sammen med Anja og en god håndfuld af de skønne HTM-tosser.
Som altid var det selskab helt i top, og bordet i køkkenet bugnede med slik, frugt, boller, pølsehorn, kager, sodavand og kaffe - skøn, skøn aften. Det eneste, der var knapt så skønt var, at selve træningen gik ad h*lvede til!!!
Vores første tur i ringen brugte jeg til at køre programmet igennem to gange, og det gik mildest talt ikke ret godt - jeg blev enig med mig selv om, at jeg nok i virkeligheden overhovedet ikke var mentalt til stede, men var alt for træt. Derfor brugte jeg vores anden tur til at lave enkelte øvelser og ellers bare hygge og belønne max. Tredje gang sprang jeg over, hvilket var den helt rigtige beslutning.
Det gode var, at jeg fandt ud af, hvad jeg gerne vil fokusere på til HTM/Freestyletræningen hos Anja i morgen.


Trættepigen

Kommentarer

Populære opslag