Ro, ro, ro på post

Inden jagttræning hos Du og din HUND, tog jeg begge hunde med ud på en tur, hvor de kunne få løbet igennem. Det viste sig også at blive en tur, hvor de kunne gå på musejagt - og dét gjorde de!


Musejagt før træning


Da vi kom til træningspladsen, var det så koldt, at vi valgte at starte indenfor i pejsestuen.
Her startede vi med at generalisere det at holde fast med diverse apportgenstande. Selma fik - med succes - prøvet en kæmpestor træapportbuk, metalapportbuk og et metalrør fra tennisbolde.
Hun tager ALT nu, det er så fedt.

Derefter stod den på at holde sig i ro, mens der blev kastet genstande.
Jeg valgte i stedet, at Selma bare skulle holde sig i ro og kede sig. Så mens de andre kastede diverse apportgenstande og legetøj, sad Selma og kiggede på. Hun klarede det superflot! Hun drejede hovedet og kiggede på den kastede genstand, men ikke på noget tidspunkt prøvede hun at løbe efter.

Til sidst kastede vi på skift 3 apportgenstande, som vi gik ud og hentede igen uden at sende hunden, alt mens de andre hunde sad i ro i pladsposition.


Ro, ro, ro og mere ro


Da træningen var slut, var Selma faktisk mere træt end vanligt - om det er et tilfælde, ved jeg ikke, men det kan også sagtens skyldes, at hun har brugt et masse energi på at forholde sig til de mange ting, der skete indenfor, alt mens hun skulle forholde sig i ro.

Igen igen supergod træning, som jeg kommer til at savne, når holdet slutter i næste uge.

Kommentarer

Populære opslag