Basic by Siccaro

Mine hunde og jeg har ikke altid været helt enige om, hvor god en idé det der med vand er...
De ELSKER vand! Om det er ved stranden, i en sø, en vandpyt eller bare regnvejr, så elsker de det, mens jeg er knapt så begejstret.
Jeg er begejstret over deres begejstring, men hverken for den våde pels, de våde tæpper i bilens bur eller de våde gulve og kurve efterfølgende - og da slet ikke for alle de våde håndklæder og lugten af våd hund.

Jeg har prøvet flere forskellige mikrofiber-tørredækner, men jeg har aldrig fundet et, jeg var glad for. Enten tørrer det ikke hunden, men beskytter bare omgivelserne, eller også er pasformen virkelig skidt, og så snart hunden bevæger sig rundt, falder det af, eller benene bliver viklet ind i diverse stropper.

Men fordi jeg synes, det er besværligt efterfølgende, skal mine hunde selvfølgelig hverken snydes for at bade eller at løbe igennem vandpytter - det siger sig selv, og heldigvis har Selma og jeg stiftet bekendtskab med Basic by Siccaro.
Basic by Siccaro er et helt nyt tørredækken, som ikke bare beskytter omgivelserne fra hundens våde og beskidte pels, mens som rent faktisk tørrer og suger vandet ud af hundens pels, og samtidig er pasformen helt i top. Uanset om Selma lægger sig i kurven eller løber rundt og leger, så bliver Basic by Siccaro siddende, som det skal, og det generer hende ikke. Og som bonus er materialet anti-bakterielt, så hverken hund eller dækken lugter af våd hund efterfølgende.

Uanset om det er efter en tur på stranden, en tur i regnvej eller efter et bad, så er Basic by Siccaro et genialt dækken, som både Selma og jeg anbefaler på det varmeste.


Ingen våde tæpper i buret

Supergod pasform

Træt, men tør og varm, efter en tur i regnen


Kommentarer

Populære opslag