Be awesome and have fun - Sikke en dag det blev!

Dagen i dag startede meget tidligt, og noget af det første, jeg gjorde, var at sende en knæk og bræk-hilsen til Henriette, der skulle deltage i DM i vildspor i dag. Desværre kunne jeg ikke være der, da jeg selv skulle til HTM-konkurrence i Roskilde med Molly.

Molly og jeg startede med en kort luftetur i villakvarteret lige på den anden side - der er ingen mennesker eller hunde på den tid af dagen - og vi fik taget dette billede, som jeg lagde på facebook med teksten:



Godmorgen 😍
Hvad end du laver i dag: Be awesome! Have fun! 🌟💖🌟💖🌟


På vej i bilen mod Roskilde besluttede jeg, at det var præcis det, jeg ville: Be awesome and have fun! Men hvordan? Det var egentlig ikke noget, jeg havde tænkt yderligere over, og det var bestemt ikke ment som andet end en godmorgenhilsen, men endte alligevel med at sætte en række af tanker i gang.
Have fun ville ikke blive svært, for jeg kan ikke andet end have det sjovt i ringen sammen med Molly - jeg elsker det, hun elsker det, og vi har en fest uanset udkom. Be awesome kunne måske blive sværere, og dog... Så længe jeg gør mit bedste for at støtte og hjælpe Molly, så længe jeg gør det bedste for at være den bedste udgave af mig, så længe vi begge har det sjovt med det, vi laver sammen, så længe mavefornemmelsen er rigtig, så kan jeg ikke gøre det bedre, og så ved jeg, jeg gør det godt nok - dét er awesomeness i min verden.

Vel ankommet til Roskilde Dyrskueplads begyndte vandringen frem og tilbage med diverse udstyr, opsætning af telt, bur mm, og da jeg skulle starte med at dømme som dommeraspirant, lod jeg Molly ligge i bilen indtil første pause.


Camp M&M


Jeg startede med at sidde sammen med Helle og dømme hhv HTM1 og Freestyle3 - igen var det utrolig lærerigt, og der kom en masse gode snakke ud af det.

I pausen hentede jeg Molly, som var tydeligt presset over transporten fra bilen og frem til HTM-ringen - det var svært med så mange fremmede mennesker og hunde så tæt på. Hun blev installeret i sit bur og fik lov at få lidt ro, mens jeg sad som dommeraspirant i HTM3 sammen med Emmy (og Johanna) Jeg har ikke dømt sammen med Emmy før, så det var spændende at få prøvet det også - igen meget lærerigt.

Da jeg var færdig som dommeraspirant for i dag, blev jeg pludselig noget presset, da HTM2 var blevet reduceret til 3 ekvipager, og jeg, pga afbud, var nr.1 i FS2. 
Jeg skyndte mig at blive klar, men huskede at trække vejret, inden jeg tog Molly ud i sidste øjeblik, så vi fik en stille og rolig, men intensiv, opvarmning og indgang.
Det var lidt svært for Molly at være i ringen, og enkelte gange tøvede hun eller lavede overspringshandlinger, men med transporten op til ringen in mente, klarede hun det supergodt, og der var masser af energi, drive og glæde i hende - SÅ dejligt at opleve, da jeg netop var bange for, at hun ville være trykket.


Foto: Conni Hansen


Der var kiksere, og der var improvisationer, men der var også rigtig meget, der lykkedes, og vores præstation rakte - overraskende - til en 1.præmie med 25,6 point og 5 Q point. Efter kun 2 konkurrencer i klasse 2 har vi allerede 10 Q point - wauw, det er for vildt!!!


Vinder af freestyle kl.2


Dagen igennem havde jeg ventet på at høre fra Henriette og Kiwi, og da Molly og jeg havde været i ringen, kom der besked om, at de var gået igennem sporet uden tab, altså var 1.præmieringen hjemme, men placeringen var endnu ukendt, da ikke alle var tilbage fra sporet endnu.
På vej hjem fra Roskilde, tikkede den gode besked ind: Henrette og Kiwi var blevet 4.vinder til DM i vildtspor 2017! Wauw, hvor er det vildt, og hvor er det flot! Kun 4 ud af 13 kom igennem uden tab og dermed 1.præmiering, så det har været svære betingelser på sporene.
Vi er SÅ stolte af både mor Kiwi og kennelmutter Henriette - Selma håber at blive lige så sej som sin mor, når hun bliver stor.


Sejeste Henriette og Kiwi


Sikke en dag! På alle måder en dejlig en af slagsen.

Kommentarer

Populære opslag