Kiropraktor og HTM

Mandag var første feriedag, men alarmen ringede tidligt, da Molly og Selma skulle en tur til kiropraktor. Eftersom den eneste tid, Thomas Ingvorsen havde, var klokken 8, måtte jeg jo bare stå tidligt op, for tjekkes, det skulle de.
Selma ville jeg gerne have fulgt op på efter hendes behandlinger tilbage i 2016, og Molly ville jeg gerne have tjekket igennem, inden konkurrencesæsonen for alvor går i gang.
Heldigvis var der ikke noget alvorligt at finde på nogle af dem.
Selma var lidt låst i sit bækken, og hun har en tendens til at trække mod højre, så hun blev løsnet op, og Thomas gav hende nogle urter med hjem, som han mener, måske kan hjælpe på hendes manglende evne til at holde varmen.
Thomas var meget imponeret over Molly, der har fuldstændig styr på hver eneste lillebitte muskelfiber i kroppen, og er fuldstændig kontrolleret i sine bevægelser. Hun blev tjekket grundigt igennem og løsnet op, men ellers var der heldigvis intet at komme efter.
Da vi kom hjem, gik de begge to i brædderne og snorkboblede et par timer.


Trætte efter behandling


Aftenen stod på HTM-holdet med Molly, og Anja havde bedt os om at tage et underlag, et tæppe og en pude med. Som vi talte om, inden vi gik i gang, bliver ingen af os overraskede over, at vi bliver bedt om at tage "mærkelige" ting med - vi gør det bare og venter på at se, hvad Anja nu har fundet på til vores fælles tid.
Den korte beskrivelse af dagens fællestid: Visualisering! Vi blev bedt om at visualisere vores start, hvad vi gør op til, under og lige efter - set udefra, set med egne øjne og set med hundens øjne. Det var svært, men utroligt spændende, og det gav mig nogle tanker om ting, jeg skal afprøve i forbindelse med vores starter og ikke mindst i tiden lige inden opvarmning og start.
Min individuelle tid brugte jeg på at få trænet passagen/transporten fra skorsten og ind i slalom. Vi trænede intensiteten, roen, og Anja agerede forstyrrelse - det gik supergodt!
Da Molly havde været hos Thomas Ingvorsen tidligere, ville jeg skåne hende lidt og brugte resten af tiden på at tale plan for træningen den næste periode med Anja. Vi skal prioritere ro og stabilitet i startposition, intensitet i transporten til slalom, forstyrrelser i follow og de nye øvelser om skorstenen.

Der er rigeligt at træne på, og det er fedt! Både fordi det er sjovt, men også fordi, der så er plads til udvikling og forbedring. Jeg glæder mig allerede!



Kommentarer

Populære opslag