Snudearbejde til den store guldmedalje: Nose work, sportræning del 1 - træning 2 og uofficiel konkurrence

Tirsdag stod i dén grad i snudens tegn: Aino og jeg lagde ud med at lægge spor, hvorefter vi trænede nose work, gik sporene, for derefter at holde uofficiel nose work konkurrence i forbindelse med vores dommeruddannelse om aftenen - skøn dag!

Igen havde vi lavet tre søgeområder hver, hvor vi varmede op med vores egne og gik den andens som blinde søg bagefter. Og igen var det virkelig lærerigt - topfed måde at træne på, så begge dele bliver kombineret, og så gør det heller ikke noget, at det er i hyggeligt selskab samtidig.


Molly har fundet kilden

Helt tæt på kilden

Selma søger


Selmas spor blev lagt med slæb af dåklov, var 400 meter langt og lå i 2½ time.


Selmas spor

Uge 1-3 (3/4-23/4):
  • Motivation og præcision på asfalt: Der var kraftig vind på sporet, så nogle passager var lidt svære, men ellers gik det rigtig fint. Motivationen var i top, men der er stadig plads til forbedring i forhold til præcisionen - her er tempoet dog også en faktor.
  • Forstyrrelser på asfalt: Ikke trænet på dette spor.
  • Sideløbende markeringer: Ikke trænet siden sidst.


Selma har fundet bambi, der er bundet fast i hækken


Anden del af den uofficielle prøve i forbindelse med dommeruddannelsen afholdt vi igen i Du og din HUND-regi: 5 kursister havde vi igennem alle 4 søgemiljøer, og Aino og jeg skiftedes til at hhv dømme og tage tid/filme.
Endnu en lærerig aften i godt og hyggeligt selskab.


Evaluering



Kommentarer

Populære opslag