Sportræning del 1 - træning 3

Anette, der var stifinder på sporprøven med Selma, havde tilbudt at lægge et overnatningsspor i hendes granplantage, hvor der er garanti for vildtafledning.
Så skærtorsdag kørte Selma og jeg til Slæggerup efter morgenturen.


Selma på morgenturen


Uge 1-3 (3/4-23/4):
  • Motivation og præcision på asfalt: Ikke trænet på dette spor.
  • Forstyrrelser på asfalt: Ikke trænet på dette spor.
  • Sideløbende markeringer: Ikke trænet siden sidst.
  • Generelt: Intet af ovenstående fra træningsplanen er trænet på dette spor, men der blev til gengæld trænet vildtafledning til den store guldmedalje.
    Der var kraftig vind, der drillede på de åbne områder, og der var i dén grad afledning fra frisk vildt, så Selma kom på hårdt arbejde. Det var svært at holde koncentrationen, og det blev til en del løben rundt på sporet, men ret hurtigt begyndte jeg at pause hende, når der gik turbo i den. Jeg vil skyde på, at vi pausede noget der ligner 10 gange i løbet af sporet, men det virkede som om, det havde en effekt, og på det sidste stykke, der i øvrigt snørklede sig ind gennem granerne, fik vi efterhånden hul igennem og fat i koncentrationen.
    Det var på ingen måde et imponerende spor, Selma gik, men jeg fik rigtig meget læring med hjem, og dét er fedt!

Følgende skal integreres i træningsplanen:
  • Træning i områder, hvor der er masser af vildt.
  • Holde kort line i områder med afledningsfært.
  • Hold pause på sporet, så snart der kommer ukoncentreret og hurtig rundering.

Det var en tophyggelig og lærerig formiddag, som vi rundede af med en tur rundt på området med Tinka og Selma og efterfølgene kaffe.

Eftermiddagen blev brugt i biografen sammen med Camille, og efterfølgende stødte Thomas og Sebastian til, for at vi kunne gå på Café A og spise - så i det hele taget en top hyggelig dag!


I biografen med Camille

Kommentarer

Populære opslag