DKK Kreds 3 - HTM konkurrence i Årslev og nye prioriteringer.

Turen gik til Årslev på Fyn i dag, og vejrudsigten havde lovet godt vejr, hvilket vi bestemt også havde på morgenturen inden afgang kl.6.


Dejlig og solrig morgentur


Det viste sig dog at blive en noget kold fornøjelse, da solen forsvandt på vejen, og vel fremme ved Årslev og DKK Kreds 3 HTM-konkurrencen, var det både koldt og blæsende.

Min dag startede i dommerteltet, hvor jeg var aspirant sammen med Emmy i HTM3 og senere i FS1 sammen med Helle. Det var min fjerde aspiranttjans, og jeg synes helt sikkert, det begynder at hjælpe på det, og jeg føler mig mere og mere sikker i at lave bedømmelserne.

Derefter var det Mollys tur i FS2 - hun syntes, det var nogle rigtig svære omgivelser, jeg glemte en sekvens, og jeg var der bare ikke helt rent mentalt. Turbotøsen var heldigvis glad hele vejen igennem, selvom det var svært, og dagens præstation rakte til en 2.plads, dog ikke bestået og dermed ingen Q-point. Men det giver og bare mere tid i klassen, og det er absolut ikke spor skidt.


Foto: Bente Bang Gormsen

Ny sekvens afprøvet, og den virkede umiddelbart
Foto: Bente Bang Gormsen

Afslutningen virkede!!!
Foto: Bente Bang Gormsen


Generelt havde rigtig mange af hundene svært ved at håndtere omgivelserne i dag - både unge som gamle.

Bagefter var det Selmas tur og hendes debut i træningsklassen - jeg fik skiftet tøj, og Selma fik lov at vende sig til omgivelserne, før vi skulle i ringen.


Så er vi ved at være klar til debut


Bevæbnet med rekvisit og godbidder, som man må bruge i træningsklassen, gik vi ind i ringen, og hold da op en debut: Minimyren var megasej!!! Kun en enkelt gang gik hun i snus på den ualmindeligt lækre græsplæne, og det var udelukkende min skyld, da jeg tabte en godbid... Ellers var der fuldt fokus, drive og glæde hele vejen igennem - SÅ fedt!


Dommersedlen


At programmet er kort, er helt med vilje - jeg vil hellere lægge ud med et meget kort program, som Selma kan overskue og har overskud til at udføre med godt flow, end med et længere program, som bliver udført middelmådigt. Det kan altid laves længere og sværere.
Formålet med dagens tur i ringen var at få prøvet programmet af, se om det hang sammen og få "varmet" op til på torsdag, hvor den står på Bakken Freestyle mesterskaberne 2017. Det lykkedes til fulde, og jeg er meget stolt over den bette minimyre og hendes præstation, der rakte til en fjerde plads i den uofficielle klasse.

Jeg har tilmeldt Selma Boldercollieklubbens HTM-konkurrence i Ringsted d.5/6, hvilket betyder, at prioriteringerne har ændret sig lidt... Selma skulle ikke være HTM-hund, i hvert fald ikke lige foreløbig, men jeg kan ikke lade være! 

Selvom dagen ikke var som lang, som den slags ofte er, så var jeg nu alligevel meget træt og stadig noget pollenallergiramt, da jeg satte mig i bilen for at køre hjemad. Da vi nåede på den anden side af broen, trængte jeg til noget luft, og jeg tror bestemt ikke, hundene var utilfredse med den beslutning.





Nu lader vi op til endnu en aktiv dag i morgen, hvor den står på foto, spor og nose workarrangement.


Sejeste sortlinger


Kommentarer

Populære opslag