Little Miss Awesome

Selma og jeg selvtrænede i går på jagtholdet hos Du og din HUND - elsker det!

Selvom vi hverken får instruktion eller feedback på vores øvelser, får vi rigtig meget ud af det... Vi får rent faktisk trænet de øvelser, som kræver noget plads, og det ganske målrettet, vi får trænet et andet sted, og vi får trænet med forstyrrelser, hvilket er superfedt!

Vi lagde ud med at træne stopfløjt kombineret med lidt bliv i sit, dernæst apportering, selvkontrol, og til sidst gik vi all in på bliv i sit, både med og uden forstyrrelser.
Hun begynder efterhånden at være ret sej til alle øvelserne, den bette fis, og specielt bliv i sit, hvor vi nu er ude på omkring 35 meter, synes jeg, begynder at rykke for alvor.


Her på omkring 35 meters afstand


Det allersejeste er dog, at Minimyren, på trods af at hun er højløbsk, arbejder så sindssygt godt. Hun er fokuseret, hun er på, hun er fuld af power, hun har det vildeste drive og en kæmpe lyst og vilje til at arbejde - min helt egen Little Miss Awesome ❤❤❤
Hjemme gør løbetiden hende lidt mut, træt og stille, men så snart vi kommer ud, og så snart hun får lov at arbejde, så er alt som det plejer - hvor heldig har man lige lov at være?

Kommentarer

Populære opslag