Nose workdommeruddannelse - weekend 2

Hold nu op en hård, spændende, tætpakket og enormt lærerig weekend Adam og Johanna ved roret!

Lørdag startede i Jonstrup, hvor jeg mødtes med Aino, så vi kunne køre sammen.
Efter at have tanket op med kaffe og morgenmad i den lokale Rema, gik turen mod Ringsted og weekend nummer to på nose workdommeruddannelsen. Udover det hyggelige og økonomiske i at køre sammen, var det ganske praktisk, da vi kunne få talt om de nye tilføjelser til reglementet.

Vel ankommet til Ringsted lagde vi ud med snak, debat og gennemgang af spørgsmål. Sådan fløj formiddagen af sted, og det var tid til den praktiske del af dagen: 5 ekvipager skulle komme over middag, hvilket vil sige, at vi skulle ud og lægge søg til dem.
Vi startede med at lave et klasse 1 søg, som skulle kunne udbygges til et klasse 2 søg.


En del af det store, spændende område i Ringsted


Vores gruppe lavede et beholdersøg med 12 beholdere i 3 rækker og 1 lavendelkilde.
Da vi byggede om til klasse 2 tilføjede vi beholdere, så vi havde 18 stk, og udover den allerede placerede lavendelkilde, lagde vi en kombinationsduft, altså en kilde med både lavendel og eukalyptus.

Der var pludselig rigtig meget mere at forholde sig til i forhold til markering af fund nummer 2, færdigmelding og fordeling af point mellem de to kilder - meget, meget spændende, men også meget hårdt ud på eftermiddagen, hvor vi både var trætte og meget varme efter at have tilbragt en masse timer i stegende sol.

Ekvipagerne blev sendt hjem, vi ryddede op og rundede dagen af.

Udover træthed og varme, var min ankel noget øm og hævet, så det var tiltrængt, da jeg kom hjem, fik smidt benene op og fik is på anklen.


Det var en hård dag på mange måder


Søndag foregik i Solrød, hvor vi igen lagde ud med snak, debat, spørgsmål affødt af de erfaringer, vi har gjort os siden sidst, videoer mm

Igen fik vi besøg af nogle ekvipager, som vi skulle bedømme, denne gang udelukkende i klasse 2. Vi fik klargjort søgeområder og kastet frokost i hovedet i en fart, inden vi gik i gang med den praktiske del.


Vores udendørs klasse 2 søgeområde

Endnu en gang var det enormt spændende og lærerigtig at se og bedømme ekvipagerne, og vi havde nogle meget interessante snakke efter de enkelte søg.

Weekenden sluttede med snak om guidelines, beholdere, forstyrrelsesdufte mm, og opgaver blev uddelegeret.

Endnu en virkelig spændende weekend var slut, og jeg kørte igen træt, men glad hjem.
Jeg er meget taknemmelig over at være en del af denne dommeruddannelse - det er spændende, lærerigtigt, interessant og sjovt på så mange måder.

Kommentarer

Populære opslag