Border Collie-klubbens HTM-konkurrence

Lørdag var Molly, Selma og jeg til HTM-konkurrence i Ringsted afholdt af Border Collie-klubben - jeg var med både som dommer og deltager.


Fineste tøserne på morgentur


Molly og jeg skulle have vores debut i HTM1, og jeg var godt nok mange gange ved at ændre det til enten noget andet eller at tage legetøj med ind fra starten, men vi gjorde det! Altså gik ind officielt, med programmet og uden legetøj - totalt udenfor comfort zone, og jeg var tæt på at dø af nervøsitet.
Liv var udstyret med legetøj og instrukser om, hvornår det skulle kastes ind.
Vi gik ind, lavede starten (cirkler, som Molly fortsatte i en uendelighed), nåede ikke bakken, men sidelæns kom hun rigtig fint ind i, og Liv kastede legetøjet ind. Derefter lavede vi lidt hist og pist i programmet, men det var ikke spor nemt for Molly - vi gjorde det dog, og vi overlevede begge to.
Der skal tænkes, nye planer lægges og nye mål sættes.

Selma og jeg skulle ind i FS1, hvilket jeg glædede mig rigtig meget til! Fokus var på indgang/start, da vi som noget helt nyt har arbejdet med start fra bur, og det gik intet mindre end fuldstændig efter planen, og mine forventninger blev i dén grad indfriet: Det virkede supergodt på Selma, det gav en fokuseret og powerfuld indgang og start, og det gav mig en kæmpero både før, men specielt i opvarmningsområdet, mens jeg ventede på at blive kaldt ind.
Der var lidt småsnuseri hist og pist, men Selma kom rigtig fint med igen hver gang, og de ting, vi havde arbejdet med, virkede rigtig godt, så jeg var virkelig glad og meget tilfreds med vores præstation.





En mindre detalje er, at vi ikke bestod, da jeg tog Selma i halsbåndet på vej ud af ringen, for at hun ikke skulle løbe ud. Det "kostede" 2 point i fratræk, fuldstændig som det skal, og gjorde, at vi ikke bestod, men det ændrer så absolut intet på den fede følelse, jeg havde og stadig har!

Det var en lang, fed, intens, sjov, hyggelig og på alle måder fantastisk dag!!

Kommentarer

Populære opslag