Brunch, shopping og træning - Ferie, når det er bedst!

Brunch og shopping med Lonni efterfulgt af træning i Undinehallen med Anja og Lonni - det er essensen af en feriedag brugt på allerbedste vis!

Efter en hyggelig brunch, shopping af glimmer og Nose Workgear (Tak til Tiger-butikken endnu en gang) tog vi op i hallen, hvor vi mødtes med Anja til dagens træning.

Molly og jeg fik trænet på vores positioner, og vi tog fat på den nye, P6 (som jeg skal have fundet et signal til). Jeg gik fra at synes, at det var megasvært at få hende ind i positionen, til pludselig at tænke, at det da gik meget godt - generalisering er en fantastisk ting!  




Det passer faktisk ikke helt, at dagen startede med brunch, for den startede i virkeligheden med, at jeg fik styr på og opdateret Selmas og mine mål forud for træningen hos Anja på mandag. Mollys går jeg stadig og grubler over efter træningen i mandags, så de er ikke klar endnu, men det bliver de snart.

Med Selma fik jeg trænet videre på øvelserne på baljen og på vores challenge fra Johanna.
Derudover lavede vi vores start, hvor Anja og Lonni stod som forstyrrelser i modsatte ende, altså lige i den retning, vi kom ind i "ringen" i.
Efter et par gange med starten pakkede vi sammen, da jeg kunne mærke, at Selma var træt.

Godt hjemme igen fik jeg styr på undervisning til i morgen, jeg fik sendt musik af sted til Liv, der skal hjælpe mig med FS2-musikken, og jeg fik strøget silhuetter, som Lonni havde lavet til mig, på en ny trøje - love it!




Ferie når det er bedst!

Kommentarer

Populære opslag