Ferien flyver af sted - mere god træning

På en eller anden mærkelig måde er denne uge fløjet af sted, men det er vel bare et tegn på, at det har været en fed uge og godt brugt ferie...

Træning med Liv og krøllerne i Undine var dagens program, efterfulgt af en tur hos dyrlægen for at få tøserne vejet. Jeg syntes, Molly var blevet småtyk, og jeg havde ret i, at hun skal af med 1½ kg - al den positionstræning genererer mange godbidder!!!! Men det skal vi nok få styr på i en fart.
Derefter en tur i Rødovre Centret med Camille, der skulle have lavet endnu et hul i øret, inden den stod på de første forberedelser til vores Nose Work for sjov-arrangement på søndag.

Tilbage til træningen, hvor vi startede med at lytte til hver vores nye musik - der skal nogle småjusteringer til, men generelt lyder det godt, og er første skridt på vejen mod at kunne få lavet det kommende FS2-program.

Selmas starter gik fint, og jeg prøvede at slå en "sløjfe" i indløbet - det skal jeg eksperimentere lidt mere med.
Pludselig blev cirklerne det svage punkt, formentlig efter vi har arbejdet med dækken, så nu skal der sættes ind der... Færdige bliver vi heldigvis aldrig!




Vi trænede lidt mere på indtagelse af followpositionen fra andre retninger end via slalomindgangen, og der begynder efterhånden at være rigtig fin forståelse.
Frontpositionen trænede vi med forstyrrelser fra Liv, og der var Selma megamonstersej!!!!

Molly trænede jeg positioner med, begge to OG den nye. Jeg er stadig ikke god til at bevæge mig ret meget ud af flækken, så det SKAL jeg gøre i morgen, hvor vi tager i hallen igen. Vi er tilbage ved at turde at turde...
Derudover trænede vi indtagelse af position med forstyrrelser fra Liv - selv med ost, kunne Molly ikke lokkes væk! Megasejt!

Selma fik endnu en tur, hvor vi fik kigget på øvelserne på baljen og selvkontrol med samme.

Træningen i morgen skal planlægges, og jeg glæder mig allerede! 

Kommentarer

Populære opslag