Planer og mål for Selma - opdateret forud for næste træning


På mandag skal jeg til HTM/Freestyletræning med Selma hos Anja, og i den forbindelse har jeg opdateret vores mål, der blev lavet i september:

Overordnet mål ser nu således ud: Blive klar til FS2 - både mentalt, miljø-, øvelses- og træningsmæssigt, herunder at få det stærkest mulige fundament.

🌺 22/10-2018: Beslutning om, hvornår vi stiler efter at stille i FS2, er truffet til den dag. Beslutningen træffes på grundlag af HIF og BCK-konkurrencerne i september, hvor målet er, at udførsel ligger højere end sværhedsgrad og fortolkning baseret på et gennemsnit af de 3 dommersedler.
Tidspunktet for debut defineres konkret, når beslutningen træffes.

Status på det mål: Jeg har besluttet at blive i FS1 for at arbejde videre med miljøtræningen, starter fra bur, forstyrrelser, signalfasthed og i det hele taget det stærke og stabile fundament. Målet er stadig, at udførselen skal op og ligge som den højeste til konkurrencerne i FS1. Jeg skal have sat mig et helt specifik mål forud for hver konkurrence, og til HHKs er det netop udførselen. Derudover vil jeg stadig have fokus på at få den fede start, jeg syntes, jeg fik i Ringsted sidst.

🌺 26/11-2018: FS2-program er klar i store træk, så vi kan begynde at træne på det.

Stadig gældende.

🌺 7/1-2019: Vi kan vise FS2-program

Stadig gældende.

Hele forløbet igennem fortsætter vi med miljøtræning af vores start, med at træne motivation med musikken tændt og med jævnligt at træne med kostume.

Derudover trænes med starter fra bur og på nye øvelser til kommende FS2.





Jeg glæder mig allerede til på mandag!

Kommentarer

Populære opslag